Prava hrana: keto, biljna, bez glutena
Licencirani nutricionista specijaliziran za funkcionalnu hranu. Kuhanje za seminare i privatne domove. Lokalna, svjesna i fiziološka kuhinja.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Puerto Vallarta
Dostupno u smještaju
Porodični meni
KM102 KM102 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM552
Uključuje svježu cvjetnu vodu i lokalno voće.
Macerirano sirovo povrće i starter od fermentiranog sjemena.
Salata sa domaćim klicama.
Glavno jelo sa životinjskim proteinima (svježa riba, piletina ili meso) ili biljnim proteinima (mungo, jacka, kinoa, slanutak). Poslužuje se s morskom travom, svježim povrćem i ukusnom domaćom kremom i sosom. Mogućnost odabira između tjestenine bez glutena ili tradicionalne tjestenine od kiselog tijesta.
Desert od kakaa ili tropska palačinka, u zavisnosti od sezone i ukusa.
Meni Parejas
KM148 KM148 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM368
Tost sa fermentisanim Tepacheom.
Svježa limunada.
Betebel ulaz maceriran suncokretovom kremom.
Glavno jelo: ceviche, jedrilica s miješanim pireom i karameliziranim lukom. Uz slatko-kiselu zelenu boraniju. Svježa salata. Desert: tropska krema.
Možete poslati poruku domaćinu (Luciana Sol) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Kuharica u restoranu Disco Sopa. Kreatorica menija u restoranima Sarajevo San Cristobal i Bonita Tulum.
Edukacija i obuka
Diplomirani nutricionista. Diplomirani stručnjak za ishranu na biljnoj bazi. Živa kuhinja.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM148 Od KM148 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM368
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?



