Sezonski meni: zimski potpis, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, autor knjige „Od porodičnog vrta do izuzetnih stolova“, koji je radio zajedno s Michelom Guérardom. Sezonske kulinarske kreacije prilagodljive vašem ukusu i alergijama.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Arrondissement of Senlis
Dostupno u smještaju

Zimski specijaliteti

KM548 KM548 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM10.953
predjela — predjelo — glavno jelo — desert Hrana koja se jede prstima — 5 komada Ulaz Organsko meko kuvano jaje, kremasti pastrnjak s tartufima, odležani Comté sir i hrskavi kruh Emulzija od peradi, ulje od pečenog lješnjaka Jelo Pečeni farmiški kastrirani pijetao s kestenjem Glazirano korjenasto povrće Jus reduciran na vin jaune, fini pire od rutabage Desert Varijacija čokolade i pralina Kremasta Grand Cru čokolada, hrskavi bademi, sladoled od tonka zrna, fina kakao tuile

Zimski prestižni meni

KM665 KM665 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM13.300
6 predjela 2 glavna jela desert Hrana koja se jede prstima — 6 komada Ulazak – Ja, Zemlja Parfait od organskih jaja, kremasti pastrnjak i crni tartuf, odležani sir Comté, pileća emulzija sa sijenom, hrskavi hljeb Ulazak— II Jelo od mesa Teleći file s koricom od oraha i tartufa Snažan sos od kafe Pire od celera, pastrnjak glaziran šumskim medom Desert od čokolade i maline Čokoladna kugla Grand Cru i malinovo srce Kakao mrvice, kiseli sorbet od maline Vruća čokolada poslužena za stolom
Možete poslati poruku domaćinu (Guillaume Jamel) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
28 godina iskustva
Valentin Nereaudau: privatni kuhar i kulinarski savjetnik
Postignuće u karijeri
Valentin Neraudeau: učešće u 4. sezoni Top Chefa
Edukacija i obuka
Valentin Neraudeau: Član Kulinarske akademije Francuske
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise i Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM548 Od KM548 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM10.953
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Sezonski meni: zimski potpis, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, autor knjige „Od porodičnog vrta do izuzetnih stolova“, koji je radio zajedno s Michelom Guérardom. Sezonske kulinarske kreacije prilagodljive vašem ukusu i alergijama.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Arrondissement of Senlis
Dostupno u smještaju
KM548 Od KM548 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM10.953
Besplatno otkazivanje

Zimski specijaliteti

KM548 KM548 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM10.953
predjela — predjelo — glavno jelo — desert Hrana koja se jede prstima — 5 komada Ulaz Organsko meko kuvano jaje, kremasti pastrnjak s tartufima, odležani Comté sir i hrskavi kruh Emulzija od peradi, ulje od pečenog lješnjaka Jelo Pečeni farmiški kastrirani pijetao s kestenjem Glazirano korjenasto povrće Jus reduciran na vin jaune, fini pire od rutabage Desert Varijacija čokolade i pralina Kremasta Grand Cru čokolada, hrskavi bademi, sladoled od tonka zrna, fina kakao tuile

Zimski prestižni meni

KM665 KM665 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM13.300
6 predjela 2 glavna jela desert Hrana koja se jede prstima — 6 komada Ulazak – Ja, Zemlja Parfait od organskih jaja, kremasti pastrnjak i crni tartuf, odležani sir Comté, pileća emulzija sa sijenom, hrskavi hljeb Ulazak— II Jelo od mesa Teleći file s koricom od oraha i tartufa Snažan sos od kafe Pire od celera, pastrnjak glaziran šumskim medom Desert od čokolade i maline Čokoladna kugla Grand Cru i malinovo srce Kakao mrvice, kiseli sorbet od maline Vruća čokolada poslužena za stolom
Možete poslati poruku domaćinu (Guillaume Jamel) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
28 godina iskustva
Valentin Nereaudau: privatni kuhar i kulinarski savjetnik
Postignuće u karijeri
Valentin Neraudeau: učešće u 4. sezoni Top Chefa
Edukacija i obuka
Valentin Neraudeau: Član Kulinarske akademije Francuske
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise i Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?