Gastronomska kuhinja putovanja s Chefom Christom
Kulinarsko iskustvo, putovanje između kultura i ukusa.
Za vas izrađujem personaliziranu i netipičnu uslugu. Od usluge do tanjira
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Mareau-aux-Bois
Dostupno u smještaju
Meni Esquisse
KM196 KM196 po gostu
Degustacija od 4 slijeda: Od predjela do deserta, bijeg u moj svijet putovanja. Ugodni okusi s uticajima iz Japana, Libana, Konga i Francuske
Horizont menija
KM294 KM294 po gostu
Degustacija 5 jela sa kopna i mora. Meni fokusiran na sosove, začine, dodatke i otkrivanje izuzetnih proizvoda iz cijelog svijeta (Wagyu, Mandjanga, Tonburi, kavijar...)
Meni tekstura
KM353 KM353 po gostu
Degustacija od 9 jela. Između tekstura, oblika i okusa, ritmičan i razigran gastronomski rad, u obliku zalogaja.
Meni za potpisivanje
KM392 KM392 po gostu
Degustacija od 7 jela. Izuzetni proizvodi, atipični okusi. Ovaj meni daje slobodu kreativnosti i mašti kuhara.
Dijalog u njenom univerzumu.
Možete poslati poruku domaćinu (Christ) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Gastronomsko kulinarsko putovanje između azijskih, francuskih i afričkih uticaja.
Postignuće u karijeri
Učestvovao sam u Objectif Top Chef. Bio sam šef kuhinje u Japanu, Tajlandu, Libanu, Maroku.
Edukacija i obuka
Obučen u restoranu Gaggan u Bangkoku.
Ekskluzivni šef kuhinje restorana Mory Sacko.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Mareau-aux-Bois, Villeneuve-Saint-Vistre-et-Villevotte, Terminiers i Réclainville. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM196 Od KM196 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?





