Oko Sredozemnog mora, autor Tomi
Stvaram obroke na biljnoj bazi i gozbe od morskih plodova s regionalnim mediteranskim okusima.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Málaga
Dostupno u smještaju
Rustikalni rajski meni
KM167 KM167 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM997
Ova obilna, sporo kuhana gozba, stvorena za dijeljenje, sadrži jela poput pečenog brie s rakijom, medom i tostiranim lješnjacima posluženih s hrskavim kruhom, ružmarinom i rustikalnim chutneyjem; salatu od pečene cvekle i kozjeg sira; tople peciva punjena karameliziranim lukom i rikulom; bogati goveđi gulaš s crnim vinom i majčinom dušicom s kremastim pire krompirom, dinstanim crvenim kupusom i puno hrskavog kruha; te vrući mrvičasti kolač od šljiva i krušaka s irskim kremastim kremom.To je čista utjeha na tanjiru.
Veganski meni s rustikalnim ukusom
KM167 KM167 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM997
Uživajte u ovoj obilnoj veganskoj gozbi stvorenoj za dijeljenje, koja sadrži sastojke kao što su cijeli pečeni karfiol s dukkahom i dimljenim maslinovim uljem; salata od pečene cikle s narančom, orasima i javorovim sirupom; male rolice od lisnatog tijesta sa slatkim krompirom i špinatom, začinjeni zimski chutney; sporo kuhani gulaš od gljiva i kestena s kremastim pireom od maslinovog ulja; dinstani crveni kupus; hrskavi kruh; i vrući mrvičasti kolač od šljiva i krušaka s veganskim irskim kremom.To je obrok bogat, topao i pun duše.
Putovanje Sredozemnim morem
KM235 KM235 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.408
Putovanje oko Mediterana u sedam jela. Španski zeleni gaspačo, italijanski tartar od amalfijskog brancina sa hrskavom zelenom jabukom, grčki šlag od fete sa pečenim grožđem, libanonska ćufta od janjetine sa jogurtom od mente i melasom od nara, tuniski karfiol sa harissom, tahinijem i začinskim biljem, španski galicijski biftek i francuski meringue od pistacija i bijele čokolade - gozba boja, topline i sunca.
Vegansko putovanje Mediteranskim morem
KM235 KM235 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.408
Putovanje biljnog porijekla oko Mediterana u sedam koraka. Španski zeleni gazpačo sa mrvicama pistacija, italijanski karpačo od pečene cvekle i komorača, grčki tučeni tofu "feta" sa pečenim grožđem i pistacijama, libanonska kofta od leće i patlidžana, tuniski karfiol sa harissom, španski galicijski ražnjići od šparoga i gljiva sa chimichurrijem i francuska meringue od pistacija i kokosa - živahni, emocionalni i puni sunca.
Uparivanje vina s mediteranskim morem
KM353 KM353 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM2.112
Ovo putovanje od 7 jela širom Mediterana savršeno je upareno s vinima. Uključuje jela poput španskog zelenog gazpacha i hrskavog verdeja; italijanskog tartara od amalfijskog brancina s pino grigiom, grčkog umućenog feta sira sa sauvignon blanc vinom, libanonske ćufte od janjetine sa syrahom, tuniskog karfiola s harissom i provansalskim roséom, španskog galicijskog odreska od fileta s Rioja Crianzom i francuskog meringuea od pistacija i bijele čokolade s pjenušavim Moscato d'Astijem.Ovaj meni je lagan, cvjetan i radostan.
Možete poslati poruku domaćinu (Tomasz) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Bio sam glavni kuvar i organizovao zabave u dvorcu Wemmys nekoliko puta godišnje.
Postignuće u karijeri
Radio sam za najpoznatija mjesta u Škotskoj
Edukacija i obuka
Stekao sam škotsku kulinarsku kvalifikaciju SVQ nivo 3.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Málaga, Benalmádena, Marbella i Torremolinos. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM167 Od KM167 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM997
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?






