Kuharica Einat Admony: Bliskoistočni miks x CookUnity

Proslavljena sila na kulinarskoj sceni New Yorka, kuharica Einat crpi iz svojih izraelskih korijena bogatim, aromatičnim začinima i nezaboravnim okusima. Omogućava CookUnity: dostava obroka od nagrađivanih kuhara.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Los Angeles
Dostupno u smještaju

Nezaobilazna jela s Bliskog istoka

KM76 KM76 po gostu
3 stavke. Uživajte u ovim bliskoistočnim ukusima - piletina Shawarma (piletina začinjena shawarmom i izraelski kus-kus sa slatkim ukiseljenim kupusom i pikantnim Amba aiolijem), piletina sa Za'atar krompirom (hrskavi panko pileći odrezak, začinjeni krompir u duginim bojama i prstohvat harissa aiolija), zeleni pileći kari (pečena piletina u zelenom kariju od kokosa sa listom limete, kardamomom, povrćem, jasmin rižom i hrskavim ljutikom.)Uključuje 1 od svakog obroka.

Piletina sa Za'atar krompirom

KM101 KM101 po gostu
4 stavke. Uživajte u hrskavoj panko pilećoj šnicli, u kombinaciji sa začinjenim krompirom u bojama duge i mrvicom harissa aiolija. Savršena ravnoteža topline, hrskavosti i divnog uživanja. Uključuje 4 piletine s krompirom Za'atar.

Pileći shawarma

KM101 KM101 po gostu
4 stavke. Uživajte u piletini začinjenoj šavarmom na izraelskom kuskusu, sa slatkim kiselim kupusom, karameliziranim lukom i pikantnim Amba aioli sosom. Živahna, neodoljivo svježa interpretacija bliskoistočne ulične hrane. Uključuje 4 obroka s pilećom shawarmom.

Kombinacija pilećeg kotleta i šavarme

KM101 KM101 po gostu
4 stavke. Kombinujte dva najpopularnija jela: bliskoistočnu šavarmu s piletinom (piletina začinjena šavarmom i izraelski kus-kus sa slatkim kiselim kupusom i ljutim Amba aioli sosom), piletinu s krompirom Za'atar (hrskavi panko pileći kotlet, začinjeni krompir u obliku prstiju i malo harissa aioli sosa). Uključuje 2 od svakog obroka.
Možete poslati poruku domaćinu (CookUnity) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
30 godina iskustva
Genije koji stoji iza omiljenog njujorškog restorana Balaboosta i poznatog falafela u restoranu Taim.
Postignuće u karijeri
Nominovan za nagradu James Beard. Hvale ga The New York Times i Eater.
Edukacija i obuka
Alum Tadmor škole za kulinarstvo u Izraelu. Osim toga, dvostruki prvak u emisiji Chopped
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Frazier Park, Los Angeles, Rosamond i Mojave. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 4 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM76 Od KM76 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Kuharica Einat Admony: Bliskoistočni miks x CookUnity

Proslavljena sila na kulinarskoj sceni New Yorka, kuharica Einat crpi iz svojih izraelskih korijena bogatim, aromatičnim začinima i nezaboravnim okusima. Omogućava CookUnity: dostava obroka od nagrađivanih kuhara.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Los Angeles
Dostupno u smještaju
KM76 Od KM76 po gostu
Besplatno otkazivanje

Nezaobilazna jela s Bliskog istoka

KM76 KM76 po gostu
3 stavke. Uživajte u ovim bliskoistočnim ukusima - piletina Shawarma (piletina začinjena shawarmom i izraelski kus-kus sa slatkim ukiseljenim kupusom i pikantnim Amba aiolijem), piletina sa Za'atar krompirom (hrskavi panko pileći odrezak, začinjeni krompir u duginim bojama i prstohvat harissa aiolija), zeleni pileći kari (pečena piletina u zelenom kariju od kokosa sa listom limete, kardamomom, povrćem, jasmin rižom i hrskavim ljutikom.)Uključuje 1 od svakog obroka.

Piletina sa Za'atar krompirom

KM101 KM101 po gostu
4 stavke. Uživajte u hrskavoj panko pilećoj šnicli, u kombinaciji sa začinjenim krompirom u bojama duge i mrvicom harissa aiolija. Savršena ravnoteža topline, hrskavosti i divnog uživanja. Uključuje 4 piletine s krompirom Za'atar.

Pileći shawarma

KM101 KM101 po gostu
4 stavke. Uživajte u piletini začinjenoj šavarmom na izraelskom kuskusu, sa slatkim kiselim kupusom, karameliziranim lukom i pikantnim Amba aioli sosom. Živahna, neodoljivo svježa interpretacija bliskoistočne ulične hrane. Uključuje 4 obroka s pilećom shawarmom.

Kombinacija pilećeg kotleta i šavarme

KM101 KM101 po gostu
4 stavke. Kombinujte dva najpopularnija jela: bliskoistočnu šavarmu s piletinom (piletina začinjena šavarmom i izraelski kus-kus sa slatkim kiselim kupusom i ljutim Amba aioli sosom), piletinu s krompirom Za'atar (hrskavi panko pileći kotlet, začinjeni krompir u obliku prstiju i malo harissa aioli sosa). Uključuje 2 od svakog obroka.
Možete poslati poruku domaćinu (CookUnity) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
30 godina iskustva
Genije koji stoji iza omiljenog njujorškog restorana Balaboosta i poznatog falafela u restoranu Taim.
Postignuće u karijeri
Nominovan za nagradu James Beard. Hvale ga The New York Times i Eater.
Edukacija i obuka
Alum Tadmor škole za kulinarstvo u Izraelu. Osim toga, dvostruki prvak u emisiji Chopped
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Frazier Park, Los Angeles, Rosamond i Mojave. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 4 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?