Privatni par kuhara
Mediteranska, azijska, roštilj, vegetarijanska, prilagođavanje ishrani, uparivanje vina.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Costa del Sol Occidental
Dostupno u smještaju
Španski meni – osnovni
KM130 KM130 po gostu
Klasičan prijedlog španske kuhinje, idealan za grupe koje traže nešto ukusno i tradicionalno.
Italijanski jelovnik – osnovni
KM130 KM130 po gostu
Klasičan prijedlog talijanske kuhinje, idealan za grupe koje traže nešto ukusno i tradicionalno.
Meni za doručak – osnovni
KM130 KM130 po gostu
Jednostavna i ukusna opcija za doručak, idealna za početak dana uz nešto lagano i ugodno.
Meni za roštilj – osnovni
KM130 KM130 po gostu
Uživajte u potpunom iskustvu roštiljanja uz izbor nacionalnih sireva, hladnih narezaka, voća i kruha za početak. Zatim slijede prilagodljive salate po vašem ukusu. Glavno jelo uključuje roštilj od komada mesa, povrća, ribe, uz chimichurri i aioli sosove.
Možete poslati poruku domaćinu (Private Chef Couple) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Više od 10 godina kao privatni kuhari iz Argentine; sada nude usluge u Evropi.
Postignuće u karijeri
Ekskluzivne zatvorene večere u Argentini; proširene privatne usluge u 2022. godini.
Edukacija i obuka
Obučeni za kuhare i sommelier-e, uče od mladosti i kroz partnerstvo.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Costa del Sol Occidental, Valle del Guadalhorce, Sierra de las Nieves i Málaga. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM130 Od KM130 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?





