Kuharski stol s Renzom Rodriguezom

Uvijek dopustite da svježi sastojci budu glavni lik u mojoj hrani i podijelite svoje znanje i iskustvo koje ste naučili na svom putovanju sa svojim kupcima kako biste napravili nevjerovatno iskustvo obroka.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Tokio
Dostupno u smještaju

Sushi stol koji je dizajnirao Renzo

 
KM125 po gostu, prethodna cijena: KM146
Gurmanski stil sušija 5 različitih vrsta sushija i nigirija. Svježi japanski sastojci.

Japanski Fusion meni s 4 jela

 
KM158 po gostu, prethodna cijena: KM185
Jamón rolada sa iburigakko, mascarpone sirom i slatkim čili sosom. Jakobove kapice s parmezanom i peruanskim sosom huancahina. Wagyu, muillefeuille, pire od mrkve, demiglace i sos od vina. Sezonski sladoled s bademovim pralinama, džemom od bobičastog voća, javorovim sirupom i sezonskim voćem.

Ekskluzivna večera s 5 slijedova

 
KM186 po gostu, prethodna cijena: KM207
Kroketi s hobotnicom i dimljenim bešamelom i sosom od čilija i marakuje. Jakobove kapice s parmezanom i peruanskim sosom huancahina. Iberijski tartar s japanskim sezonskim voćem, koricom od parmezana i majonezom od yuzua. Lazanje s 3 vrste sira i mesom i sosom od crnog vina. Matcha tiramisu s hrskavom čokoladom.
Možete poslati poruku domaćinu (Renzo Rodriguez) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
12 godina iskustva
Glavni kuhar u Atrevío Šef odjela u Sezanneu Šef odjela u Park Hyatt Tokyo
Postignuće u karijeri
Restoran s 3 Michelinove zvjezdice Hotel s 5 zvjezdica Top 10 na listi 50 najboljih svjetskih restorana
Edukacija i obuka
Završio je kulinarsku školu LCB
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Tokyo. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM125 Od KM125 po gostu, prethodna cijena: KM146
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Kuharski stol s Renzom Rodriguezom

Uvijek dopustite da svježi sastojci budu glavni lik u mojoj hrani i podijelite svoje znanje i iskustvo koje ste naučili na svom putovanju sa svojim kupcima kako biste napravili nevjerovatno iskustvo obroka.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Tokio
Dostupno u smještaju
KM125 Od KM125 po gostu, prethodna cijena: KM146
Besplatno otkazivanje

Sushi stol koji je dizajnirao Renzo

 
KM125 po gostu, prethodna cijena: KM146
Gurmanski stil sušija 5 različitih vrsta sushija i nigirija. Svježi japanski sastojci.

Japanski Fusion meni s 4 jela

 
KM158 po gostu, prethodna cijena: KM185
Jamón rolada sa iburigakko, mascarpone sirom i slatkim čili sosom. Jakobove kapice s parmezanom i peruanskim sosom huancahina. Wagyu, muillefeuille, pire od mrkve, demiglace i sos od vina. Sezonski sladoled s bademovim pralinama, džemom od bobičastog voća, javorovim sirupom i sezonskim voćem.

Ekskluzivna večera s 5 slijedova

 
KM186 po gostu, prethodna cijena: KM207
Kroketi s hobotnicom i dimljenim bešamelom i sosom od čilija i marakuje. Jakobove kapice s parmezanom i peruanskim sosom huancahina. Iberijski tartar s japanskim sezonskim voćem, koricom od parmezana i majonezom od yuzua. Lazanje s 3 vrste sira i mesom i sosom od crnog vina. Matcha tiramisu s hrskavom čokoladom.
Možete poslati poruku domaćinu (Renzo Rodriguez) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
12 godina iskustva
Glavni kuhar u Atrevío Šef odjela u Sezanneu Šef odjela u Park Hyatt Tokyo
Postignuće u karijeri
Restoran s 3 Michelinove zvjezdice Hotel s 5 zvjezdica Top 10 na listi 50 najboljih svjetskih restorana
Edukacija i obuka
Završio je kulinarsku školu LCB
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Tokyo. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?