Privatni kuhar Fabio
Toskana, tradicionalna kuhinja, kreativna, svježi, sezonski sastojci.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Firenca
Dostupno u smještaju
Suština Toskane
KM177 KM177 po gostu
Otkrijte suštinu Toskane uz gastronomsko putovanje koje uključuje predjelo po vašem izboru između kuglica od pileće jetre ili paradajz pappuccina, prvo jelo od Molise pennonija ili Mugello tortellija, drugo jelo s lampredotto paninom ili firentinskim škembićima i desert od toskanskih cantuccija ili tiramisua.
Farma i šuma
KM216 KM216 po gostu
Kulinarsko putovanje kroz seoske i šumske okuse: bogata i obuhvatna predjela, prvo jelo po vašem izboru između fusilli s bijelim raguom ili rižotom od goluba, profinjeno drugo jelo od janjetine ili svinjetine, a za kraj klasični tiramisu.
Oko tartufa
KM274 KM274 po gostu
Gastronomsko putovanje oko crnog tartufa: odaberite predjelo, prvo i drugo jelo, sve obogaćeno dragocjenom aromom tartufa, a završite jedinstvenim desertom, tiramisuom od tartufa.
Možete poslati poruku domaćinu (Fabio) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
10 godina u kuhinji; privatni kuhar specijaliziran za personalizovana iskustva.
Postignuće u karijeri
Privatni chef s gurmanskim događajima i kvalitetnom toskanskom kuhinjom.
Edukacija i obuka
Diploma na Hotelijerskom institutu Buontalenti, Firenca.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Florence, Prato, Sesto Fiorentino i Scandicci. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM177 Od KM177 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




