Pažljivo odabrana iskustva objedovanja od Sonie

Usavršavao sam svoje vještine u State Bird Provisions, na farmi maslinovog ulja Il Fiorello i na Kulinarskom institutu Amerike.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Fremont
Dostupno u smještaju

Svjež branč s lokalnim namirnicama

KM152 KM152 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM841
Uživajte u bifeu za branč punom nevjerovatnih ukusa i zalogaja. Sve ću skuhati van lokacije i donijeti vam da uživate. Jela mogu uključivati francuski tost s kroasanom, domaću focacciu, hrskave palačinke od krompira s creme fraiche i lokalnog lososa iz zaljeva. Oduševite svoje goste prekrasnim brančom.

Večernja zabava koju vodi kuhar

KM253 KM253 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.009
Impresionirajte svoje goste i porodicu uz finu večeru koju je pripremio profesionalni kuhar, a koja se sastoji od 4–6 slijedova. Nabavljam lokalne, svježe sastojke od poljoprivrednika i dobavljača iz Bay Area i pažljivo biram vaš gastronomski doživljaj. Od mezzea inspirisanog Bliskim istokom, do uzvišenih italijanskih klasika, vaši gosti mogu uživati u ukusnoj hrani u porodičnom stilu ili na tanjiru. Ja ću kuhati, posluživati i čistiti kako biste se vi mogli opustiti i istinski uživati u iskustvu.

Sedmična priprema obroka i dnevno kuhanje

KM1.178 KM1.178 po grupi
Tražite li svakodnevne, zdrave obroke i jednostavne stvari za jelo dok ste u pokretu? Pripremit ću vam nevjerovatnu hranu koju ćete imati pri ruci. Bilo da živite u San Franciscu ili ste samo u posjeti, dozvolite mi da pripremim večere bogate proteinima, poslastice, doručak i još mnogo toga. Mogu kuhati u vašem domu ili u svojoj kuhinji. Zamislite pirjana rebarca, pečenu piletinu sa sumakom, mafine s visokim udjelom proteina, tjesteninu s morskim plodovima, limunom i bijelim lukom i još mnogo toga. Sve je spremno za uživanje u udobnosti vlastitog doma, kad god vam to najviše odgovara.
Možete poslati poruku domaćinu (Sonia) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
3 godine iskustva
Radio sam u State Bird Provisions, Il Fiorello Olive Oil Farm i Trivoli Tavern.
Postignuće u karijeri
Radio sam u restoranima sa Michelinovom zvjezdicom širom zemlje kako bih učio i rastao kao kuhar.
Edukacija i obuka
Studirao sam na Američkom kulinarskom institutu u Napi.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Sonoma, Fairfield, Fremont i Emerald Hills. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM152 Od KM152 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM841
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Pažljivo odabrana iskustva objedovanja od Sonie

Usavršavao sam svoje vještine u State Bird Provisions, na farmi maslinovog ulja Il Fiorello i na Kulinarskom institutu Amerike.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Fremont
Dostupno u smještaju
KM152 Od KM152 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM841
Besplatno otkazivanje

Svjež branč s lokalnim namirnicama

KM152 KM152 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM841
Uživajte u bifeu za branč punom nevjerovatnih ukusa i zalogaja. Sve ću skuhati van lokacije i donijeti vam da uživate. Jela mogu uključivati francuski tost s kroasanom, domaću focacciu, hrskave palačinke od krompira s creme fraiche i lokalnog lososa iz zaljeva. Oduševite svoje goste prekrasnim brančom.

Večernja zabava koju vodi kuhar

KM253 KM253 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.009
Impresionirajte svoje goste i porodicu uz finu večeru koju je pripremio profesionalni kuhar, a koja se sastoji od 4–6 slijedova. Nabavljam lokalne, svježe sastojke od poljoprivrednika i dobavljača iz Bay Area i pažljivo biram vaš gastronomski doživljaj. Od mezzea inspirisanog Bliskim istokom, do uzvišenih italijanskih klasika, vaši gosti mogu uživati u ukusnoj hrani u porodičnom stilu ili na tanjiru. Ja ću kuhati, posluživati i čistiti kako biste se vi mogli opustiti i istinski uživati u iskustvu.

Sedmična priprema obroka i dnevno kuhanje

KM1.178 KM1.178 po grupi
Tražite li svakodnevne, zdrave obroke i jednostavne stvari za jelo dok ste u pokretu? Pripremit ću vam nevjerovatnu hranu koju ćete imati pri ruci. Bilo da živite u San Franciscu ili ste samo u posjeti, dozvolite mi da pripremim večere bogate proteinima, poslastice, doručak i još mnogo toga. Mogu kuhati u vašem domu ili u svojoj kuhinji. Zamislite pirjana rebarca, pečenu piletinu sa sumakom, mafine s visokim udjelom proteina, tjesteninu s morskim plodovima, limunom i bijelim lukom i još mnogo toga. Sve je spremno za uživanje u udobnosti vlastitog doma, kad god vam to najviše odgovara.
Možete poslati poruku domaćinu (Sonia) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
3 godine iskustva
Radio sam u State Bird Provisions, Il Fiorello Olive Oil Farm i Trivoli Tavern.
Postignuće u karijeri
Radio sam u restoranima sa Michelinovom zvjezdicom širom zemlje kako bih učio i rastao kao kuhar.
Edukacija i obuka
Studirao sam na Američkom kulinarskom institutu u Napi.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Sonoma, Fairfield, Fremont i Emerald Hills. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?