Fannyne gurmanske torte i keksi

Učestvovao sam u emisiji "Torta mojih snova" zajedno sa Christopheom Adamom.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju

Slatke poslastice

KM30 KM30 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM293
Ovaj gurmanski izbor za Božić uključuje domaće kolačiće sa jednostavnim i autentičnim sastojcima. Sastoji se od tačno 3 keksa od čistog maslaca, 3 začinjena keksa i 2 mini kolačića od badema.

Tradicionalna kutija

KM49 KM49 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM391
Ovaj klasični set uključuje 3 keksa s vanilijom, 9 različitih vrsta medenjaka, 1 mini medenjak i mini madeleine za topao trenutak. Izbor je predstavljen u okviru.

Kutija za putovanja

KM235 KM235 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM469
Ovaj vrhunski asortiman za 4 osobe uključuje domaće kolačiće, 4 prhka keksa, tartufe, gurmansku teglu i bocu voćnog soka.
Možete poslati poruku domaćinu (Fanny) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
5 godina iskustva
Aktivno sam sarađivao sa grupom Seb na nekoliko velikih događaja.
Postignuće u karijeri
Učestvovao sam u emisiji "Torta mojih snova" s Christopheom Adamom.
Edukacija i obuka
Imam potvrdu o stručnoj osposobljenosti za poslastičara.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pariz, Issy-les-Moulineaux, Montrouge i Clamart. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM30 Od KM30 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM293
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Fannyne gurmanske torte i keksi

Učestvovao sam u emisiji "Torta mojih snova" zajedno sa Christopheom Adamom.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju
KM30 Od KM30 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM293
Besplatno otkazivanje

Slatke poslastice

KM30 KM30 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM293
Ovaj gurmanski izbor za Božić uključuje domaće kolačiće sa jednostavnim i autentičnim sastojcima. Sastoji se od tačno 3 keksa od čistog maslaca, 3 začinjena keksa i 2 mini kolačića od badema.

Tradicionalna kutija

KM49 KM49 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM391
Ovaj klasični set uključuje 3 keksa s vanilijom, 9 različitih vrsta medenjaka, 1 mini medenjak i mini madeleine za topao trenutak. Izbor je predstavljen u okviru.

Kutija za putovanja

KM235 KM235 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM469
Ovaj vrhunski asortiman za 4 osobe uključuje domaće kolačiće, 4 prhka keksa, tartufe, gurmansku teglu i bocu voćnog soka.
Možete poslati poruku domaćinu (Fanny) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
5 godina iskustva
Aktivno sam sarađivao sa grupom Seb na nekoliko velikih događaja.
Postignuće u karijeri
Učestvovao sam u emisiji "Torta mojih snova" s Christopheom Adamom.
Edukacija i obuka
Imam potvrdu o stručnoj osposobljenosti za poslastičara.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pariz, Issy-les-Moulineaux, Montrouge i Clamart. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?