Tradicionalna italijanska kuhinja koju priprema Stephan

Kao kuhar/vlasnik Rossoblu, bio sam gostujući sudija u emisijama Top Chef i Hell 's Kitchen.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Los Angeles
Dostupno u smještaju

Duševni italijanski obrok

KM415 KM415 po gostu
Uživajte u tradicionalnoj italijanskoj večeri s ručno valjanom tjesteninom, svježim namirnicama s tržnice te visokokvalitetnim morskim plodovima i mesom.
Možete poslati poruku domaćinu (Steve & Dina) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
27 godina iskustva
Trenutno posjedujem i upravljam picerijama Rossoblu i Superfine Pizza u Los Angelesu.
Postignuće u karijeri
Moj restoran Sotto je prepoznat kao jedan od najboljih novih restorana u SAD-u po izboru časopisa Esquire.
Edukacija i obuka
Diplomirao sam na Kalifornijskom univerzitetu u San Diegu i Institutu za kulinarsko obrazovanje u New Yorku.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Los Angeles. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM415 Od KM415 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Tradicionalna italijanska kuhinja koju priprema Stephan

Kao kuhar/vlasnik Rossoblu, bio sam gostujući sudija u emisijama Top Chef i Hell 's Kitchen.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Los Angeles
Dostupno u smještaju
KM415 Od KM415 po gostu
Besplatno otkazivanje

Duševni italijanski obrok

KM415 KM415 po gostu
Uživajte u tradicionalnoj italijanskoj večeri s ručno valjanom tjesteninom, svježim namirnicama s tržnice te visokokvalitetnim morskim plodovima i mesom.
Možete poslati poruku domaćinu (Steve & Dina) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
27 godina iskustva
Trenutno posjedujem i upravljam picerijama Rossoblu i Superfine Pizza u Los Angelesu.
Postignuće u karijeri
Moj restoran Sotto je prepoznat kao jedan od najboljih novih restorana u SAD-u po izboru časopisa Esquire.
Edukacija i obuka
Diplomirao sam na Kalifornijskom univerzitetu u San Diegu i Institutu za kulinarsko obrazovanje u New Yorku.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Los Angeles. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?