Privatni kuhar Ivo
Italijanski peruanski Nikkei održiva tehnika vođena međunarodnim ukusima
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Guidonia Montecelio
Dostupno u smještaju
Moderna degustacija Il Vegetale
KM255 KM255 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.017
Moderno degustacijsko putovanje posvećeno povrću, s jelom po vašem izboru za svako jelo: od predjela s jajetom i povrćem u tempuri, preko prvog jela sa špagetima alla chitarra s bundevom ili rižota s vrganjima i kakaom, preko drugog jela od pečenog patlidžana ili bundeve, do deserta po vašem izboru između tamne čokolade, torte od sira, churrosa ili tartleta od limuna.
Moderni okus La Terre
KM284 KM284 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.134
Gastronomsko putovanje koje počinje s tartarom od divljači uz senf i borovnice, nastavlja se tjesteninom u obliku polumjeseca punjenom janjećim ramenom i kremom od kozjeg mlijeka dimljenog sijenom. Zatim odaberite između pirjanog goveđeg obraza ili pečenog goveđeg filea, oba ukrašena crnim tartufima. Završava tamnom čokoladom s sorbetom od maline i prahom hibiskusa.
Moderni ukus Il Mare
KM294 KM294 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Moderno gastronomsko putovanje posvećeno moru, s predjelom od tartara od zubatice i prženih škampa i lignji, prvim slijedom od rižota s redukcijom školjki, zapečenim fileom zubatice kao drugim slijedom i ukusnom baskijskom tortom od sira s bobičastim voćem za kraj.
Degustacijski meni EurAsia
KM294 KM294 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Hibridno putovanje kroz ukuse Azije i Evrope s predjelom, prvim i drugim jelom koje možete birati između ukusnih i profinjenih opcija (meso, riba i/ili povrće). Vrhunske lokalne i sezonske proizvode kuhar poboljšava tehnikama, sastojcima i kombinacijama tipičnim za orijentalnu kuhinju. Meni se završava desertom po vašem izboru, za potpuno i ukusno iskustvo.
Tradicionalna degustacija Morska hrana
KM304 KM304 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.213
Otkrijte autentične okuse Sredozemnog mora uz degustacijski meni koji nudi tri predjela, prvo i drugo jelo među jelima bogatim okusom, tradicijom i svježinom, uz neodoljiv desert za kraj.
Možete poslati poruku domaćinu (Ivo) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Bivši pomoćnik kuhara u Londonu; instruktor kuhanja u Bangkoku; glavni kuhar u Italiji od 2024. godine.
Postignuće u karijeri
Glavni kuhar grupe u restoranskoj grupi Pacifico
Edukacija i obuka
Diplomirani menadžer ugostiteljstva, Les Roches, Švicarska, 2017.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Rome i Guidonia Montecelio. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 14 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM255 Od KM255 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.017
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?






