Privatni kuhar Ivo

Italijanski peruanski Nikkei održiva tehnika vođena međunarodnim ukusima
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Guidonia Montecelio
Dostupno u smještaju

Moderna degustacija Il Vegetale

KM255 KM255 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.017
Moderno degustacijsko putovanje posvećeno povrću, s jelom po vašem izboru za svako jelo: od predjela s jajetom i povrćem u tempuri, preko prvog jela sa špagetima alla chitarra s bundevom ili rižota s vrganjima i kakaom, preko drugog jela od pečenog patlidžana ili bundeve, do deserta po vašem izboru između tamne čokolade, torte od sira, churrosa ili tartleta od limuna.

Moderni okus La Terre

KM284 KM284 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.134
Gastronomsko putovanje koje počinje s tartarom od divljači uz senf i borovnice, nastavlja se tjesteninom u obliku polumjeseca punjenom janjećim ramenom i kremom od kozjeg mlijeka dimljenog sijenom. Zatim odaberite između pirjanog goveđeg obraza ili pečenog goveđeg filea, oba ukrašena crnim tartufima. Završava tamnom čokoladom s sorbetom od maline i prahom hibiskusa.

Moderni ukus Il Mare

KM294 KM294 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Moderno gastronomsko putovanje posvećeno moru, s predjelom od tartara od zubatice i prženih škampa i lignji, prvim slijedom od rižota s redukcijom školjki, zapečenim fileom zubatice kao drugim slijedom i ukusnom baskijskom tortom od sira s bobičastim voćem za kraj.

Degustacijski meni EurAsia

KM294 KM294 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Hibridno putovanje kroz ukuse Azije i Evrope s predjelom, prvim i drugim jelom koje možete birati između ukusnih i profinjenih opcija (meso, riba i/ili povrće). Vrhunske lokalne i sezonske proizvode kuhar poboljšava tehnikama, sastojcima i kombinacijama tipičnim za orijentalnu kuhinju. Meni se završava desertom po vašem izboru, za potpuno i ukusno iskustvo.

Tradicionalna degustacija Morska hrana

KM304 KM304 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.213
Otkrijte autentične okuse Sredozemnog mora uz degustacijski meni koji nudi tri predjela, prvo i drugo jelo među jelima bogatim okusom, tradicijom i svježinom, uz neodoljiv desert za kraj.
Možete poslati poruku domaćinu (Ivo) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
10 godina iskustva
Bivši pomoćnik kuhara u Londonu; instruktor kuhanja u Bangkoku; glavni kuhar u Italiji od 2024. godine.
Postignuće u karijeri
Glavni kuhar grupe u restoranskoj grupi Pacifico
Edukacija i obuka
Diplomirani menadžer ugostiteljstva, Les Roches, Švicarska, 2017.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Rome i Guidonia Montecelio. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 14 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM255 Od KM255 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.017
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Privatni kuhar Ivo

Italijanski peruanski Nikkei održiva tehnika vođena međunarodnim ukusima
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Guidonia Montecelio
Dostupno u smještaju
KM255 Od KM255 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.017
Besplatno otkazivanje

Moderna degustacija Il Vegetale

KM255 KM255 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.017
Moderno degustacijsko putovanje posvećeno povrću, s jelom po vašem izboru za svako jelo: od predjela s jajetom i povrćem u tempuri, preko prvog jela sa špagetima alla chitarra s bundevom ili rižota s vrganjima i kakaom, preko drugog jela od pečenog patlidžana ili bundeve, do deserta po vašem izboru između tamne čokolade, torte od sira, churrosa ili tartleta od limuna.

Moderni okus La Terre

KM284 KM284 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.134
Gastronomsko putovanje koje počinje s tartarom od divljači uz senf i borovnice, nastavlja se tjesteninom u obliku polumjeseca punjenom janjećim ramenom i kremom od kozjeg mlijeka dimljenog sijenom. Zatim odaberite između pirjanog goveđeg obraza ili pečenog goveđeg filea, oba ukrašena crnim tartufima. Završava tamnom čokoladom s sorbetom od maline i prahom hibiskusa.

Moderni ukus Il Mare

KM294 KM294 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Moderno gastronomsko putovanje posvećeno moru, s predjelom od tartara od zubatice i prženih škampa i lignji, prvim slijedom od rižota s redukcijom školjki, zapečenim fileom zubatice kao drugim slijedom i ukusnom baskijskom tortom od sira s bobičastim voćem za kraj.

Degustacijski meni EurAsia

KM294 KM294 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Hibridno putovanje kroz ukuse Azije i Evrope s predjelom, prvim i drugim jelom koje možete birati između ukusnih i profinjenih opcija (meso, riba i/ili povrće). Vrhunske lokalne i sezonske proizvode kuhar poboljšava tehnikama, sastojcima i kombinacijama tipičnim za orijentalnu kuhinju. Meni se završava desertom po vašem izboru, za potpuno i ukusno iskustvo.

Tradicionalna degustacija Morska hrana

KM304 KM304 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.213
Otkrijte autentične okuse Sredozemnog mora uz degustacijski meni koji nudi tri predjela, prvo i drugo jelo među jelima bogatim okusom, tradicijom i svježinom, uz neodoljiv desert za kraj.
Možete poslati poruku domaćinu (Ivo) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
10 godina iskustva
Bivši pomoćnik kuhara u Londonu; instruktor kuhanja u Bangkoku; glavni kuhar u Italiji od 2024. godine.
Postignuće u karijeri
Glavni kuhar grupe u restoranskoj grupi Pacifico
Edukacija i obuka
Diplomirani menadžer ugostiteljstva, Les Roches, Švicarska, 2017.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Rome i Guidonia Montecelio. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 14 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?