Sezonski zalogaji mrzovoljnog kuhara - Keith Weiss

Izvršni i privatni kuhar koji stvara vrhunske, interaktivne gastronomske doživljaje koji spajaju odvažne okuse, profinjenu tehniku i pristupačnu, praktičnu poduku za znatiželjne, gladne goste.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Raleigh
Dostupno u smještaju

Krostin s limunom, bosiljkom, trešnjom i lukom

KM148 KM148 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM331
Tostirani crostini preliveni svilenkastim šlagom od kozjeg sira osvježenim svježom korom limuna, bosiljkom i svježim timijanom, sa dodatkom polako karameliziranog luka presavijenog džemom od trešnje. Gosti aktivno učestvuju u izradi svakog elementa, učeći o ravnoteži, tehnici i slojevima okusa za jelo koje je slano, slatko i lijepo oplemenjeno.
Možete poslati poruku domaćinu (Keith) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
27 godina iskustva
Glavni kuhar koji nudi odvažne ukuse, brzo izvršenje i praktična kulinarska iskustva
Postignuće u karijeri
Najvažniji događaji u karijeri uključuju privatne događaje s profesionalnim sportistima i nezaboravne trenutke
Edukacija i obuka
Diploma umjetničkog instituta u Fort Lauderdale s dugogodišnjim praktičnim kulinarskim iskustvom
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Oxford, Emporia, Centerville i Henderson. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 15 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM148 Od KM148 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM331
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Sezonski zalogaji mrzovoljnog kuhara - Keith Weiss

Izvršni i privatni kuhar koji stvara vrhunske, interaktivne gastronomske doživljaje koji spajaju odvažne okuse, profinjenu tehniku i pristupačnu, praktičnu poduku za znatiželjne, gladne goste.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Raleigh
Dostupno u smještaju
KM148 Od KM148 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM331
Besplatno otkazivanje

Krostin s limunom, bosiljkom, trešnjom i lukom

KM148 KM148 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM331
Tostirani crostini preliveni svilenkastim šlagom od kozjeg sira osvježenim svježom korom limuna, bosiljkom i svježim timijanom, sa dodatkom polako karameliziranog luka presavijenog džemom od trešnje. Gosti aktivno učestvuju u izradi svakog elementa, učeći o ravnoteži, tehnici i slojevima okusa za jelo koje je slano, slatko i lijepo oplemenjeno.
Možete poslati poruku domaćinu (Keith) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
27 godina iskustva
Glavni kuhar koji nudi odvažne ukuse, brzo izvršenje i praktična kulinarska iskustva
Postignuće u karijeri
Najvažniji događaji u karijeri uključuju privatne događaje s profesionalnim sportistima i nezaboravne trenutke
Edukacija i obuka
Diploma umjetničkog instituta u Fort Lauderdale s dugogodišnjim praktičnim kulinarskim iskustvom
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Oxford, Emporia, Centerville i Henderson. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 15 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?