Kulinarski doživljaj: Upoznajte se s južnjačkom kuhinjom
Rođen i odrastao u New Orleansu, ja sam privatni kuhar koji spaja južnjačke ukuse. Moje raznoliko kulinarsko iskustvo mi omogućava da kreiram odvažne, uzvišene ukuse, dok istovremeno pružam profinjen, personalizovan doživljaj objedovanja.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Houston
Dostupno u smještaju
Privatna večera u intimnoj atmosferi
KM249 KM249 po gostu
Savršena za 2 do 4 gosta, ova intimna privatna večera donosi ugodan doživljaj kvaliteta restorana direktno u vaš dom ili privatni prostor. Bilo da se radi o romantičnoj večeri, posebnom obroku s prijateljima ili porodičnoj večeri s djecom, svaki meni je odabrao kuhar i pripremljen je vruć i svjež na licu mjesta. Očekujte promišljene ukuse, lijepu prezentaciju i opuštenu punu uslugu, tako da možete uživati u kvalitetnom vremenu dok se ja bavim ostalim.
Daska za branč
KM664 KM664 po gostu
Specijalni branč meni za 2–6 gostiju. Uključena su 2 glavna jela i 5 priloga s 2 opcije pića.
Možete poslati poruku domaćinu (Hariyon) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
12 godina iskustva
Privatni kuhar
Izvršni kuhar u restoranu Creole Connection
Pomoćnik kuhara na Viking Cruises
Postignuće u karijeri
Gledao sam restoran godine u Birminghamu, Alabama 2024.
Edukacija i obuka
Završio sam kulinarstvo na Umjetničkom institutu u Houstonu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Houston, OLD RVR-WNFRE, Richwood i Sandy Point. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM249 Od KM249 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?



