Privatna kuharica Paula Roberta
Brazilska, francuska, italijanska, japanska, luksuzna jela, umjetnički deserti.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Orlando
Dostupno u smještaju
Italijanska elegantna večera
KM366 KM366 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.462
Uživajte u elegantnoj italijanskoj večeri s izborom od 2 svježa i ukusna predjela, 2 tradicionalna prva jela, glavnog jela od izuzetnih opcija i klasičnog deserta koji će zaokružiti doživljaj.
Mediteranska svečana večera
KM366 KM366 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.462
Uživajte u mediteranskom meniju s izborom od 2 svježa i raznovrsna predjela, nakon čega slijedi prvo jelo i glavno jelo koje možete birati, a vrhunac je ukusan desert koji upotpunjuje doživljaj.
Vegetarijanski meni
KM366 KM366 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.462
Uživajte u divnom vegetarijanskom meniju s izborom od 2 predjela od raznih ukusnih zalogaja, nakon čega slijedi prvo jelo, glavno jelo i desert, svako s jednim izborom jela. Savršeno osmišljeno za zadovoljavajući i raznovrstan doživljaj objedovanja bez mesa.
Francuski
KM366 KM366 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.462
Uživajte u klasičnom francuskom kulinarskom doživljaju odabirom 2 predjela iz bogate ponude, uključujući francusku supu od luka i salatu Niçoise. Nakon toga slijedi izbor jednog elegantnog prvog slijeda kao što su quiche od poriluka ili souffle od sira. Za glavno jelo odaberite tradicionalno jelo kao što je Coq au Vin ili Duck Confit. Završite s divnim desertom kao što je crème brûlée ili tarte tatin.
Veliki karipski fuzijski meni
KM366 KM366 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.462
Iskusite živopisnu fuziju karipskih i brazilskih ukusa s ovim menijem. Odaberite jedno predjelo od tropskih cevichea do slanih kroketi, nakon čega slijedi prvo jelo s supama i salatama bogatim regionalnim sastojcima. Za glavno jelo odaberite neku od obilnih klasičnih jela kao što su moqueca ili ropa vieja. Završite sa sočnim desertom, od kremastih flana do moussea od tropskog voća.
Japanski savremeni meni
KM366 KM366 po gostu
Isprobajte profinjen japanski savremeni meni koji uključuje izbor od 2 predjela od delikatnih gyozasa i svježih morskih plodova do živopisnih jela od povrća. Nakon toga slijedi ugodno prvo jelo, birajući između miso supa, yakisobe ili rezanaca. Za glavno jelo uživajte u stručno pripremljenom sushiju, sashimiju, rolama ili teppanyakiju. Zaključite s jednim izborom deserta, od bogate čokoladne torte do osvježavajućih voćnih poslastica.
Možete poslati poruku domaćinu (Paula Goncalves) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
15 godina kuhanja za klijente visoke klase; privatni kuhar specijaliziran za luksuzne objede.
Postignuće u karijeri
Poznat po umjetničkim desertima inspirisanim kreacijama francuskog kuhara Cédrica Groleta.
Edukacija i obuka
Obučen u Le Cordon Bleu, Brazil; naučio je kuhati u djetinjstvu s bakom i djedom.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Osceola County, St. Cloud i Polk City. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM366 Od KM366 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?







