Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Sidcup

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Filip: azijsko-francuska fuzija

Francusko-japanska gurmanska fuzija s umamijem, ravnotežom, preciznošću i iznenađenjem.

Michele: karipsko-azijska fuzija

Oduševljeni ste stvaranjem autentičnih, jedinstvenih okusa koji spajaju Karibe i Azije.

Odvažna globalna fuzijska večera od strane Geralda

Uklapam bliskoistočne i evropske okuse u nezaboravna jela.

Luigi uz mediteranske večere

Studirala sam naturopatsko kuhanje na King's Collegeu u Londonu i takmičila se na Cuochi d'Italia.

Okusi svijeta

Stvaram maštovite okuse koji oduševljavaju moje klijente pružajući nevjerovatno iskustvo.

Prefinjena kuhinja u hotelskom stilu s Jonathanom

„Kombinujem raznolikost i preciznost u svakom jelu, stvarajući nezaboravne doživljaje objedovanja koji oduševljavaju čula i ostavljaju trajne utiske.”

Sezonska, moderna evropska hrana Sashe

Radila sam u profesionalnim londonskim kuhinjama četiri godine, sada vodim vlastite sezonske večernje klupske događaje i bavim se slobodnim razvojem recepata i stiliziranjem hrane

Emilyni sezonski okusi

Kuhar obučen za Michelin donosi italijansku toplinu za vaš stol, gdje god se nalazili.

Globalni okusi i roštilj od strane Seana

Specijalizovan sam za roštilj i profinjenu japansku, mediteransku i bliskoistočnu kuhinju.

Britanska večera s Karlom

Bivši slastičar Mayfair, trenutno radi u domaćinstvima UHNW-a kako bi stvorio prilagođene usluge objedovanja

Italijanski/rimski okus Šef kuhinje Orfeo Troiani Tnema Ltd

Spajam rimsku tradiciju s međunarodnim naglascima, izrađujući rafinirane, dobro zaokružene jelovnike.

Italijanski jelovnici Giovannija

Kuhala sam u najboljim italijanskim restoranima, uključujući Al Ducu u centru Londona.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva