
Airbnb usluge
Kuhari na lokaciji: Smyrna
Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.
Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Smyrna

Šef kuhinje
Sofisticirani smještaj, kuhinja koju je odabrao Shef Amanda
15 godina iskustva Sarađivala sam s priznatim kuharima kao što su Roy Yamaguchi i Daniel Boulud. Završila sam kulinarsku školu i obučila se kod kuhara kao što su Elia Aboumrad i Wolfgang Puck. Također sam se pojavio na Food Network's Cooks vs. Cons i Supermarket Stakeout.

Šef kuhinje
Sydney nudi klasičnu i umirujuću američku hranu
17 godina iskustva Radio sam za različite otmjene grupe hrane u području Metro Atlante. Imam Servsafe certifikat i usklađujem sve svoje prakse kuhanja sa standardima sigurnosti hrane. Osvojio sam Zlatnu lopaticu 2024 za izuzetne kulinarske vještine.

Šef kuhinje
Casey: daske za sir i suhomesnate proizvode
11 godina iskustva Radio sam širom zemlje u restoranima i kao privatni kuhar. Studirala sam na Le Cordon Bleu London i diplomirala antropologiju hrane. Pomogao sam ljudima da rekreiraju izgubljene porodične recepte u mojoj emisiji Recept Lost and Found.

Šef kuhinje
Privatni restorani Bella The Chef
15 godina iskustva posvećena sam čistoći, ukusu i prekrasnoj prezentaciji. Imam praktično iskustvo u privatnim događajima, vjenčanjima i pripremi obroka. Svakodnevno kuhanje je moja strast.

Šef kuhinje
Sam: eklektični globalni okusi
16 godina iskustva posvetila sam svom životu kreiranju nezaboravnih gastronomskih doživljaja koji spajaju ljude. Diplomirao sam kulinarske umjetnosti na Univerzitetu Johnson & Wales. Objavljen sam u Food Network-u, pokazujući svoje kulinarske vještine i kreativnost.

Šef kuhinje
Odvažan, ukusan, nezaboravan catering firme Desi
7 godina iskustva Ja sam privatni kuhar koji nudi ugostiteljske usluge porodicama, firmama i organizacijama. Stekao sam praktično iskustvo u raznim restoranima i salonima. Dobio sam nagradu za Best Business u South Fultonu 2024. godine i predstavljen sam u časopisima.
Sve usluge profesionalnog kuhara

Debra: biljna i sirova hrana
23 godine iskustva Ja sam holistički zdravstveni trener, iscjelitelj reikija i kuhar na biljnoj bazi. Diplomirao sam u zdravstvenom i wellness centru The Living Foods Institute. Osvojio sam nagradu Best of Raw Awards za svoje Hot Love Chocolate tartufe.

Usluge pripreme obroka
8 godina iskustva koje sam radio u velikim količinama, otmjenim restoranima i ležernim okruženjima. Diplomirao sam na Mercy Collegeu. Kreirala sam vlastiti brend hrane, spajajući svoje porijeklo sa strašću i kreativnošću.

Očitavanjem Munchieza ljubavlju
5 godina iskustva Kreirao sam obroke za utjecajne klijente kao što su Pinky Cole, Summer Walker, Jayda Cheaves i još mnogo toga. Osnovao sam brend privatnog kuhara i izgradio pouzdanu klijentelu, pa bilo da ste ovdje da se odmorite, istražite ili jednostavno uživate u domaćem obroku ispunjenom radošću, znajte da ste u prostoru u kojem ste duboko dobrodošli. Moj cilj je da vam pomognem da se osjećate kao kod kuće, da napunite stomak i duh toplinom i da vas podsjetim da je naša hrana napravljena s ljubavlju, a može biti i oblik ozdravljenja. Jeste li spremni uživati u ovom doživljaju?

Ukusni globalni okusi Desiree
8 godina iskustva kreiram ukusna jela s različitim svjetskim okusima. Naučila sam kuhati kod kuće s porodicom i izoštrila svoje vještine kao vojni kuhar. Moj asortiman obuhvata italijansku, ostrvsku, francusku i azijsku kuhinju, sa specijalitetom od peciva.

Andrea: indijska fuzija
15 godina iskustva radi u seoskim klubovima, sportskim barovima, privatnim kuhinjama i još mnogo toga. Pohađala je Le Cordon Bleu i stekla diplomu iz nauke o kulinarskoj umjetnosti. Savladala je prepoznatljiva jela iz različitih kultura dok je bila na Floridi.

Međunarodna kuhinja od strane Kat
20 godina iskustva stvara ukusna jela s mješavinom haitijskih i francuskih okusa. Studirala je kulinarstvo u Le Cordon Bleu i učila od žena sa Haitija u svojoj porodici. Njeno vaspitanje i formalna obuka je informišu o njenoj ljubavi i disciplini prema kuhanju i pečenju.

Globalni okusi kuhara Fadija
12 godina iskustva u mom poslovanju koje pokreće kuhar, Habibis, kreiram obroke i događaje za klijente u Atlanti. Diplomirao sam ugostiteljsku školu u Libanu i kulinarsku školu u Švicarskoj. Kreirao sam zdrave jelovnike fokusirane na performanse za profesionalne bejzbol igrače.
Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok
Lokalni profesionalci
Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija
Odabrani zbog kvalitete
Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva
Historija izvrsnosti
Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva