Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Union City

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Olushola: afro-karipska hrana za dušu

Radio sam na vrhunskim njujorškim kulinarskim mjestima, uključujući Red Rooster, Food52 i The Kitchn.

Avanturistički, održivi restorani uz Isabel

Ja sam strastveni kuhar posvećen lokalnoj hrani, održivosti i radosnoj kuhinji na otvorenom.

Autentična italijanska kuhinja Francesca

Ja sam kuhar i muzičar iz Modene u Italiji.

Nicholasova večera na Michelinovom nivou

Održivo ujedinjujem klasične francuske, azijske i novoameričke uticaje za elegantnu hranu.

Oscari odvažni globalni okusi

Od finih restorana do brzih ležernih, veganskih i sirovih, hvatam svaki stil s kreativnošću.

Lala: štih kluba za večeru na istočnoj obali

Stavljam odvažne okuse Los Angelesa s karipskom toplinom i sofisticiranošću za jedinstvena jela.

Cintia nudi individualizovano fino objedovanje

Nakon što sam vodio više od100 ličnih kuhara, spajam svoje latino korijene s evropskim tehnikama.

Južnjačka duša i wellness od strane Yvette

Stavljam južnjačku udobnost i moderan wellness kroz organske sastojke lokalnog porijekla.

Nikov ukus tri puta veći od ukusa

Okupljam ljude kroz svoju meksičku, američku i italijansku kuhinju.

Nigelovi meniji za doručak, ručak i večeru

Specijalizovan sam za kreiranje finih jelovnika koji podsjećaju na njujorške restorane.

Poboljšajte restorane u New Yorku

U restoranu Chef Rivera smo specijalizovani za iskustvo s više koenija, okupljajući odvažne okuse Meksika, elegantne Francuske, jednostavnost italijanskog jezika, preciznost japanskog. Poboljšavamo ga

Peruanska usluga restorana Magaly

Izrađujem autentična i umjetnička peruanska jela za nezaboravne jelovnike.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva