
Airbnb usluge
Kuhari na lokaciji: Vancouver
Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.
Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Vancouver

Šef kuhinje
Sezonska italijanska kuhinja Mariane
18 godina iskustva odrastajući u blizini mora, naučila sam voljeti okus svježih, održivih sastojaka. Naučila sam kuhati od svoje majke, kuharice, posmatrajući njenu preciznost i poštovanje prema ukusu. Svježa tjestenina i hljeb su moje strasti i fokusiram se na organska i biljna jela.

Šef kuhinje
Ryanova kuhinja na obali
25 godina iskustva specijalizovan sam za organizovanje najboljih kulinarskih doživljaja Britanske Kolumbije. Imam diplomu kulinarstva iz kulinarske škole Debrulle. Stvaram doživljaje za kraljevske i istaknute klijente širom Britanske Kolumbije.

Šef kuhinje
Lovena: ekološki prihvatljive gozbe od farme do stola
15 godina iskustva vodim tri uspješne lokacije kafića Indigo Age Café, podučavajući vegetarijansko i zdravo kuhanje. Studirala sam na Institutu za pravu sirovu hranu i Living Light Institute. Predstavljen sam u časopisu Plant Foodie Vancouver i Impact Magazine.

Šef kuhinje
Soulful fusion by Jamila
9 godina iskustva Porijeklom s Barbadosa, radio sam širom Miamija, Vancouvera i udaljenih kuća u Britanskoj Kolumbiji. Radila sam u luksuznim odmaralištima kao što su The Sandy Lane Hotel i Almond Beach Hotel. Radila sam kao kuhar na jahtama i u hotelima kao što je Fontainebleau u Miamiju.

Šef kuhinje
Vancouver
Allenove gozbe u finim restoranima
Ja sam kuhar obučen za Michelinovu zvjezdicu s bogatim iskustvom, uključujući kuhanje u Buckinghamskoj palati za kraljicu Elizabethu II. Imam diplomu za upravljanje kuhinjom iz Londona u Ujedinjenom Kraljevstvu, kao i kvalifikaciju NVQ nivoa 3 iz kulinarske škole u Londonu

Šef kuhinje
Umami i Amore
Naš privatni kuhar i ugostiteljska kompanija nudi prilagođeno kulinarsko iskustvo, specijalizovano za personalizovane jelovnike za intimne večere, posebne događaje i korporativna okupljanja. Bilo da ste domaćin malog okupljanja ili velike proslave, pružamo sve usluge cateringa koji uključuje elegantno obložene obroke, kreativne kanapee i živopisne bife selekcije. Za ugostiteljstvo događaja, dizajniramo svaki meni tako da odgovara temi i željama prilike, od elegantnih večera s više jela do ležernih bifea. Osim toga, klijenti mogu birati između usluga cateringa s kompletnom uslugom ili isplativije usluge dovoženja, osiguravajući fleksibilnost bez ugrožavanja kvaliteta. Bilo da vam je potrebna luksuzna večera ili jednostavno želite uživati u pripremljenim jelima kod kuće, pružamo vam izuzetan kulinarski doživljaj koji je oba ukusna
Sve usluge profesionalnog kuhara

Amanda: sezonski kulinarski doživljaji
8 godina iskustva uronila sam u kuhinje širom svijeta, istražujući različite kuhinje i stilove. Radio sam pod nekoliko vrlo talentovanih kuhara u više kuhinja i okruženja. Obuku sam obučila za nekoliko vrlo talentovanih kuhara u više kuhinja i okruženja.

Lokalna kuhinja s Tusharom
15 godina iskustva Imam veliku strast prema kuhanju i višegodišnje iskustvo u finim restoranima. Studirala sam na koledžu Niagara, jednoj od najboljih kulinarskih škola u Kanadi. Radio sam u Botanistu i Hawksworthu, dva najpoznatija restorana u Kanadi.

Živahna, hranjiva kuhinja Georgieja
9 godina iskustva donosim kreativnost, boju i ravnotežu na stol. Ja sam profesionalno obučeni holistički nutricionista i samouki kuhar. Radio sam kao privatni kuhar na jedrilicama na GVI i Francuskoj.

Poboljšajte svoju vrhunsku francusku kuhinju uz Clément
15 godina iskustva Radio sam u 8 restorana, uključujući 2 s Michelinovim zvjezdicama. Obučena sam na kulinarskoj školi u Parizu. Radila sam u 2 restorana s Michelinovim zvjezdicama, usavršavajući svoje vještine u profinjenoj francuskoj kuhinji.
Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok
Lokalni profesionalci
Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija
Odabrani zbog kvalitete
Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva
Historija izvrsnosti
Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva