Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Seattle

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Najbolje od američkog juga, od Billyja

Oduševljavaju me okusi američkog juga, jugoistočne Azije i francuske kuhinje.

TopNocheyHibachiLLC & Catering

Stvaranje blaženog iskustva prilagođenog svakom jedinstvenom klijentu

Lokalni, održivi, organski zalogaji i obroci

Tokom više od decenije u sjeverozapadnom dijelu SAD-a, stvorio sam odnose s lokalnim farmama, trgovcima ribom, mesarima i majstorima koji će mi pomoći da vam pružim najbolje od sezone tokom cijele godine.

Moderni azijski specijaliteti My-Hanha

Pobijedila sam na 2 takmičenja u kuhanju i napravila 80 najboljih na MasterChefu Gordona Ramsaya.

Sve vrste kuhinja iz ponude Key's Cateringa

Nakon što sam usavršio svoje vještine u Le Cordon Bleu, pokrenuo sam svoj posao kako bih ponudio kreativne obroke pripremljene globalnim tehnikama.

Teresa, na bazi biljaka i na Mediteranu

Donosim kreativnost i eleganciju u fokus na biljna i mediteranska jela.

Vrhunska globalna kuhinja s Thomasom

Povezujući se s ljudima putem hrane, donosim globalne okuse i profinjenu udobnost na svaki tanjir.

Ryanovi privatni fini restorani

Ja sam profesionalni kuhar koji voli svježe, lokalne i održive sastojke.

Mediterranean & PlantBased, by Teresa

Blisko sarađujem s pojedincima i porodicama koji žele jesti zdravije.

Od farme i mora do stola

Moja jela su okružena sezonskim sastojcima, pažljivo poboljšavajući njihov ukus.

Larsonovi okusi južnjačkih, morskih plodova i italijanskih okusa

Spojim južnjačke, teksaško-meksičke, roštilj, morske plodove i azijske okuse u nezaboravna jela.

Odvažni globalni okusi Vothane

Izrađujem obroke i jela koja spajaju ljude.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva