Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Vinings

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Kulturno uzvišena kuhinja s Veeom

Spajam južnjačku udobnost, afro-karipski štih i uličnu hranu s preciznošću i okusom.

Global Tapas Party & Charcuterie

Stručno izrađeni globalni zalogaji - bujni okusi, besprijekoran protok i nezaboravna energija.

Od polja do stola

Zabavna kuhinja od polja do stola izrađena od blaga lokalnih poljoprivrednika, uzgajivača i zanatlija

Kulinarski concierge

Nudim ukusna jela, bilo da se radi o doručku, ručku ili večeri.

Anđeoski tanjiri kuharice Ashley Angel

Kuhar Ashley Angel je kulinarski vizionar, koji voli hranu za dušu, specijalizovana je za kreiranje nezaboravnih privatnih doživljaja objedovanja putem svoje ugostiteljske kompanije.

Jelovnici za afro-fuziju koje je napisala Gina

Kao nigerijski kuhar i kulinarski fakultet, primjenjujem zapadnjački preokret na afro-fuzijska jela.

Debra: biljna i sirova hrana

Moja hrana pomaže klijentima da se osjećaju mlado, živopisno, energično i puno života.

Ukusni globalni okusi Desiree

Kreiram jela inspirisana italijanskom, ostrvskom, mediteranskom, francuskom i azijskom kuhinjom.

Fuzijska gozba kuhara Bre Cadette

Šegrt koji je postao vlasnik usluge cateringa, donosim utješnu i fuzijsku hranu na događaje.

Usluge profesionalnog kuhara

Dom karipske duše i vrhunskih doživljaja Stvaram nezaboravne doživljaje objedovanja uz izuzetnu uslugu i sav ukus. Nemojte propustiti mjesto za stolom!

Andrea: indijska fuzija

Stavljam tradicionalne indijske okuse s južnjačkim, meksičkim i italijanskim uticajima.

Luksuzni Shef doživljaj – nisu potrebne rezervacije

Osvojila sam Hulu's Best in Dough i radila sam s Danielom Bouludom i Wolfgangom Puckom.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva