Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Costa Mesa

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Hectori latinoamerički okusi

Moje kuhanje je oblikovano bogatom raznolikošću južnoameričke kuhinje.

Uzvišeni ručkovi i večere uz Fletch

Ja sam vojni veteran koji je proveo 20 godina kuhajući, od fine večere do cateringa za događaje.

Chloe: rustikalne sezonske gozbe

Obučila sam se u Michaelovom restoranu u okviru finaliste nagrade James Beard, Miles Thompson.

Brynne: piknici na Pacifiku

Kreiram personalizovane piknike na plaži kako bi se posjetioci mogli prepustiti šarmu Newporta.

Degustacijski meniji i obroci koje je pripremio Peter

Imam diplomu Le Cordon Bleu i radila sam na privatnim imanjima i u otmjenim restoranima.

Kokumi BBQ Fine Dining by Chef Dweh

Spajajući tehniku fine kuhinje s roštiljem, stvaram uzvišene doživljaje s više jela koji ističu kokumi okus, precizno posluživanje i nezaboravno gostoprimstvo. Uključeno je besplatno vino u boci

Privatni kuhar Crystal

Strastven prema različitim kuhinjama, kreativnim mješavinama začina i odvažnim idejama okusa.

Kreativna sezonska kuhinja Sarine

Ja sam pjenušava, uspješna kuharica koja se fokusira na okus, finoću i prezentaciju.

Gurmanska sjećanja s Dylanom

Dopustite mi da unesem osjećaj topline i gostoprimstva u vaš Airbnb, kao i ukusnu HRANU!

Wellness i okus: kulinarsko putovanje s Natalijom

Uklapam zdravlje, ukus i kreativnost u svako jelo koje pripremim.

Ploče i zalogaji kuhara Franka

Klasično obučen u francuskoj tehnici, radio sam zajedno s vrhunskim kuharima specijaliziranim za ketering, restoransku uslugu i kao privatni kuhar duž kalifornijske obale.

Soulful flavors by Tahera

Ja sam južnjački kuhar koji je trenirao za kultne kuhare kao što su Tyler Florence i Wolfgang Puck.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva