Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Hialeah

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Živahna globalna cijena Jorgea

Svoje iskustvo kao instruktor kuhanja i vrhunskog kuhara donosim na časove i večere.

Ignacio: mediteranska i fuzijska kuhinja

Kreiram mediteranska, francuska i fuzijska jela rođena od odličnih sastojaka i začina.

Globalni meniji za fuziju i potragu za zdravljem

Visoko sam vješt u međunarodnoj kuhinji, uključujući francusku, grčku, italijansku, novoameričku

Multikulturalna vrhunska večera u društvu Wladimira

Donosim srce, mediteransku tradiciju i jake venecuelanske korijene u svoju kuhinju.

Luksuzni Tomasov suši

Donosim vrhunske suši večere s nezaboravnim nastupom uživo na Airbnbu.

Gurmanska soul i karipska hrana Tommi Nikhail

Uz bonus vještine pečenja i hibachi, isporučujem izuzetnu hranu u više kuhinja.

Gurmanski meni koji vodi privatni kuhar Vincent Catala

Pripremam izuzetne jelovnike za privatne klijente, poznate ličnosti i vrhunske brendove.

Vrhunski italijanski i mediteranski francuski restorani kod kuće

Vlasnik sam firme Epicureans Of Florida, privatnog kuhara i ugostiteljske djelatnosti.

Ukusna otkrića

Žudite za finim gastronomskim doživljajem, ali vam se ne izlazi? Dozvolite nam da vam donesemo gurmanski doživljaj na kućni prag, prilagođen vašem odmoru. Uživajte u izuzetnim jelima u udobnosti svog doma!

Gurmanski doručak

Uz svaki obrok donosim vještine koje sam stekao u vrhunskim restoranima.

Maoz nudi prilagođena udobna kuhinja

Niz opcija obroka osmišljenih za večeru na putovanju okusa.

Lični kuhar Rafa

Donosim kvalitetne obroke iz restorana na vaš stol! Personalizovan, svjež i izrađen sa strašću koji odgovara vašem ukusu, načinu života i rasporedu. Sa mnom je vrlo lako sarađivati i putujem do vas!

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva