Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Hialeah

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Ignacio: mediteranska i fuzijska kuhinja

Mediteranska, francuska, fuzijska kuhinja i deserti sa svježim sastojcima.

Multikulturalna vrhunska večera u društvu Wladimira

Donosim srce, mediteransku tradiciju i jake venecuelanske korijene u svoju kuhinju.

Hrana za utjehu kuhara Deeja

Kuhar D, vlasnik firme S&C Catering, donosi više od 25 godina kulinarske stručnosti. Uživajte u svježim, ukusnim, ukusnim obrocima iz restorana i doživljajima za privatne večere direktno na vašem Airbnbu.

Luksuzni Tomasov suši

Donosim vrhunske suši večere s nezaboravnim nastupom uživo na Airbnbu.

Živopisna fuzijska jela koja priprema Natasha

Zaradila sam diplomu iz kulinarstva i radila sa kuvarskim timom iz kuvajtske kraljevske porodice.

Gurmanska soul i karipska hrana Tommi Nikhail

POSEBNA PONUDA ZA PRAZNIKE ✨ Ostvarite 100 USD POPUSTA na BILO KOJU rezervaciju uz kod MIAMIHOLIDAY25

Vrhunski restorani kod kuće s privatnim kuharom Vincentom

Francuska, mediteranska, peciva, fina jela, sezonska, meniji po mjeri.

Karipsko-latino fuzija Christian

Miješam dominikanske okuse s modernim tehnikama fine kuhinje za ukusan kulinarski doživljaj.

Vrhunski italijanski i mediteranski francuski restorani kod kuće

Vlasnik sam firme Epicureans Of Florida, privatnog kuhara i ugostiteljske djelatnosti.

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Američka, karipska fuzija, globalna kuhinja, strastveni okusi i maštovita prezentacija.

Gurmanski doručak

Uz svaki obrok donosim vještine koje sam stekao u vrhunskim restoranima.

Maoz nudi prilagođena udobna kuhinja

Niz opcija obroka osmišljenih za večeru na putovanju okusa.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva