Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Llevant

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Llevant

Šef kuhinje

Carlosovi mediteranski okusi

5 godina iskustva fokusiram se na iznenađujuće goste kroz kvalitetne proizvode i iskrenu njegu u svakom jelu. Obučena sam za kulinarsku školu i kroz praktičnu obuku. Radio sam u vrhunskim restoranima i porodičnim kuhinjama.

Šef kuhinje

Najbolja Davidova riža i paelje

5 godina iskustva Kuhar kod kuće na Majorci, specijalizovan za rižu, paelje, fideuà i tapase. Obučena sam za tehnike riže s Alexom del Viciom i Eduom Torresom u Molino Roci. Kuhao sam za fudbalski savez Balearskih otoka, za padel federaciju, za bivšeg fudbalera Rogera Smitha i poduzetnika Argentina Manola Ugartea, između ostalog

Šef kuhinje

Carlosova baskijsko-mediteranska kuhinja

Imam 18 godina iskustva. Kuhala sam u nekoliko poznatih restorana, uključujući Etxanobe s Michelinovom zvjezdicom. Obučio sam se u školi Leioa Hospitality School i imam dodatnu obuku za tajlandsku kuhinju. Učestvovao sam i pobijedio na nekoliko pintxos takmičenja u Baskiji.”

Šef kuhinje

Vrhunski restorani na Majorci s Amadom

10 godina iskustva Ja sam kuhar s iskustvom u vrhunskim kuhinjama u Austriji i Španiji. Otišao sam u Gastronomski savez Buenos Airesa i Lucullus Francusku gastronomsku asocijaciju. Radio sam kao glavni kuhar u hotelu s 4 zvjezdice.

Šef kuhinje

Autentična italijanska i fuzijska večera Irene

5 godina iskustva Ja sam italijanski kuhar koji se bavi fuzijskom kuhanjem, uključujući hranu na biljnoj i karipskoj bazi. Odrasla sam učeći kuhati u porodičnom restoranu. Vodila sam bed & breakfast u kojem sam posluživala svježa, organska jela.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva