Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Manchaca

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Manchaca

Šef kuhinje

Doživljaj Cedric Frazier

Šef kuhinje

Austin

Collin: mediteranski, meksički i još mnogo toga

15 godina iskustva, od brze ležerne hrane do finih restorana i roštilja do pekara, radila sam širom Austina. Naoštrila sam svoje vještine kroz profesionalne časove kuhanja. Nakon što sam započeo kao pripremni kuhar s 15 godina, stekao sam ugostiteljsko iskustvo i postao kuhar.

Šef kuhinje

Austin

Arturova večera

16 godina iskustva Ja sam kuhar specijalizovan za dovođenje preciznosti finih obroka u kućnu kuhinju. Studirala sam na Le Cordon Bleu Paris u kuhinji i slastičarnici, a stekla sam Le Grand Diplôme. Bio sam mentor od strane kuhara Viet Phama, poboljšavajući svoje kulinarske vještine i preciznost.

Šef kuhinje

Courtney, od farme do stola na sljedećem nivou

5 godina iskustva sam upravljao restoranima, razvijenim jelovnicima i vodio korporativne obuke. Obučen sam za kulinarsko gostoprimstvo, razvoj menija i kuhanje usmjereno na ishranu. Pomogao sam klijentima da ozdrave kroz hranu i stekli priznanje za sezonsko kulinarsko obrazovanje.

Šef kuhinje

Austin

Mabuhay, Austin! S kuharom Danom

14 godina iskustva radio sam iza kulisa na kuharskim knjigama YouTubera Joshue Weissmana. Pohađao sam The Broadmoor Hotel and Resort u Colorado Springsu i pobijedio sam u Adobo Throwdownu u San Antoniju u Teksasu.

Šef kuhinje

Salih nudi turska kuhinja

10 godina iskustva strastveno želim uključiti svoje tursko naslijeđe u jela koja poslužujem. Putovao sam u 130 zemalja dok sam radio u ugostiteljstvu na kruzerima. Kreiram jelovnike koji poštuju alergije i vjerske dijete kao što su košer, halal i Jain.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva