Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Migjorn

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Migjorn

Šef kuhinje

Mediteranska kuhinja Juana Carlosa

20 godina iskustva Porijeklom iz Argentine, proveo sam 15 godina usavršavajući svoje vještine u Italiji. Iskustvo sam stekao u poznatim španskim restoranima Lasarte i Kursaal. Učio sam od kuhara iza Michelinovog restorana s tri zvjezdice u Baskiji.

Šef kuhinje

Joséov mediteranski roštilj

12 godina iskustva koje uvijek učim, razvijam se i stvaram nove načine za podizanje jela s roštilja. Baka i djedovi su me naučili svemu, od odabira drveta do odabira najboljih rezova. Imam dugogodišnje iskustvo s roštiljanjem koje mi je omogućilo da saznam svoje vještine.

Šef kuhinje

Najbolja Davidova riža i paelje

5 godina iskustva Kuhar kod kuće na Majorci, specijalizovan za rižu, paelje, fideuà i tapase. Obučena sam za tehnike riže s Alexom del Viciom i Eduom Torresom u Molino Roci. Kuhao sam za fudbalski savez Balearskih otoka, za padel federaciju, za bivšeg fudbalera Rogera Smitha i poduzetnika Argentina Manola Ugartea, između ostalog

Šef kuhinje

Ukus Mediterana s Paulom

21 godina iskustva Široka kulinarska perspektiva, specijalizovana za mediteransku, peruansku i japansku kuhinju. Obučavala sam se na Univerzitetu Gastronómica de las Islas Baleares. Bio sam glavni kuhar u azijskom restoranu Arume. Radio sam na mnogim mjestima u svijetu

Šef kuhinje

Međunarodna kulinarska stručnost kuhara Francesca

20 godina iskustva sam radio širom svijeta u vrhunskim restoranima, privatnim klubovima i luksuznom ugostiteljstvu. Diplomirao sam u srednjoj školi za ugostiteljstvo u Avellinu u Italiji. Uvršten sam u ruski časopis o životnom stilu i časopisu ABC Mallorca Lifestyle Magazine.

Šef kuhinje

Palma

Raúlovi mediteranski okusi

11 godina iskustva obučavao sam se s vrhunskim kuharima u Madridu i Londonu prije nego što sam usavršio svoj zanat na Majorci. Odrasla sam očarana majkom i ujakom u kuhinji. Obučavao sam se u restoranima s Michelinovim zvjezdicama kod Gerharda Schwaigera i Stefana Brunnera.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Eduardo: fuzijska kuhinja

8 godina iskustva Ja sam španski kuhar koji se kuha na jahtama, hotelima i restoranima širom Evrope. Obučio sam se u međunarodnim kuhinjama od Bilbaa do New Yorka. Proveo sam posljednje 4 zime kao lični kuhar za vlasnika jahte u New Yorku i Italiji.

Iscjeljivanje veganske kuhinje s Marianom

10 godina iskustva Ja sam kuhar na biljnoj bazi fokusiran na sirovu vegansku kuhinju i sportsku ishranu. Obučavao sam se s kuharom biljnom kuhinjom Matthew Kenney i studirao na Le Cordon Bleu. Kuhala sam za sportiste, poznate ličnosti i klijente visokog profila.

Ukus mediteranskog por Paua

21 godinu iskustva radio sam na različitim kontinentima i zemljama, proširujući svoju kulinarsku perspektivu. Učio sam na UIB Gastronomskom univerzitetu Balearskih otoka i Institutu Paula Bocusea. Radio sam kao izvršni kuhar u poznatom restoranu Arume.

Paul: vrhunska mediteranska večera

15 godina iskustva Od svoje 17. godine, putovala sam na Tajland, Urugvaj i još mnogo toga da nastavim svoju karijeru. Obučio sam se na UIB Gastronomskom univerzitetu Balearskih otoka i Institutu Lyfe. Moje vrijeme u firmi Xoriguer i Sumaq s Michelinovom zvjezdicom me odvelo do posla izvršnog kuhara u Arumeu.

Cocina sin frontier por Julian

12 godina iskustva Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotel Casa San Agustín en Cartagena i San Ignacio. Usavršio sam svoje kulinarsko znanje na dvogodišnjem postdiplomskom studiju. Radio sam kao privatni kuhar za istaknutu ličnost u Forbesu.

Mediteranski doživljaj s kuharom Estebanom

10 godina iskustva Runs AMAR SUSHI na tržnici Santa Catalina, nudeći duševne, svježe morske plodove i suši jela koja sam obučio u Escuela de cocina de Córdoba u Argentini. AMAR SUSHI i MORSKI BAR u Palmi dobivaju ocjenu od 5 zvjezdica i lokalne pohvale za kvalitetna jela

FlavorsDeMallorca s kuharom Estebanom

20 godina iskustva Kuhar strastven i kreativan, kombinuje svježinu i tradiciju u svakom jelu. Diplomirao sam na Profesionalnoj školi kuhanja u Córdobi u Argentini 2004. godine. Imam dugogodišnje iskustvo u Argentini, Italiji, Formenteri i Majorci.

Graciela: kreativna mediteranska kuhinja

30 godina iskustva sam naučila od svoje majke, koja je bila privatna kuharica tuniskog predsjednika Habiba Bourguibe. Također sam naučila iz vođenja vlastitog restorana, kao i od kuhanja porodice i događaja. Vodim vlastiti restoran u Palma de Mallorci, a ljeti privatno kuham za druge.

Privatni restorani po mjeri iz Jacksona

20 godina iskustva vodio sam kompaniju koja se bavi cateringom u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali sada slavim okuse Španije. Radio sam u kompaniji AP&Co, jednoj od najboljih ugostiteljskih kompanija u Londonu. Proglašen sam za najboljeg ugostitelja vjenčanja na istoku Engleske.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva