Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Portals Nous

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Portals Nous

Šef kuhinje

Najbolja Davidova riža i paelje

5 godina iskustva Kuhar kod kuće na Majorci, specijalizovan za rižu, paelje, fideuà i tapase. Obučena sam za tehnike riže s Alexom del Viciom i Eduom Torresom u Molino Roci. Kuhao sam za fudbalski savez Balearskih otoka, za padel federaciju, za bivšeg fudbalera Rogera Smitha i poduzetnika Argentina Manola Ugartea, između ostalog

Šef kuhinje

Ukus Mediterana s Paulom

21 godina iskustva Široka kulinarska perspektiva, specijalizovana za mediteransku, peruansku i japansku kuhinju. Obučavala sam se na Univerzitetu Gastronómica de las Islas Baleares. Bio sam glavni kuhar u azijskom restoranu Arume. Radio sam na mnogim mjestima u svijetu

Šef kuhinje

Međunarodna kulinarska stručnost kuhara Francesca

20 godina iskustva sam radio širom svijeta u vrhunskim restoranima, privatnim klubovima i luksuznom ugostiteljstvu. Diplomirao sam u srednjoj školi za ugostiteljstvo u Avellinu u Italiji. Uvršten sam u ruski časopis o životnom stilu i časopisu ABC Mallorca Lifestyle Magazine.

Šef kuhinje

Palma

Raúlovi mediteranski okusi

11 godina iskustva obučavao sam se s vrhunskim kuharima u Madridu i Londonu prije nego što sam usavršio svoj zanat na Majorci. Odrasla sam očarana majkom i ujakom u kuhinji. Obučavao sam se u restoranima s Michelinovim zvjezdicama kod Gerharda Schwaigera i Stefana Brunnera.

Šef kuhinje

Giuseppe: italijanska fuzijska večera

21 godina iskustva sam kuhala i mnogo putovala širom Italije, radeći u mnogim poznatim restoranima. Radila sam u kuhinjama u Ducati Cafféu, Gustu, Siciliji i drugima. Pripremila sam all-sushi meni sa svježom ribom i morskim plodovima za porodicu poznatog glumca.

Šef kuhinje

Ukus mediteranskog por Paua

21 godinu iskustva radio sam na različitim kontinentima i zemljama, proširujući svoju kulinarsku perspektivu. Učio sam na UIB Gastronomskom univerzitetu Balearskih otoka i Institutu Paula Bocusea. Radio sam kao izvršni kuhar u poznatom restoranu Arume.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva