Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Radlett

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Barry je pripremio rafinirano meso i morske plodove

Svoje vještine sam usavršio s kulinarskim velikanima kao što su Jamie Oliver, Rick Stein i Paul Ainsworth.

Michele: karipsko-azijska fuzija

Oduševljeni ste stvaranjem autentičnih, jedinstvenih okusa koji spajaju Karibe i Azije.

Odvažna globalna fuzijska večera od strane Geralda

Uklapam bliskoistočne i evropske okuse u nezaboravna jela.

Luigi uz mediteranske večere

Studirala sam naturopatsko kuhanje na King's Collegeu u Londonu i takmičila se na Cuochi d'Italia.

Prefinjena kuhinja u hotelskom stilu s Jonathanom

„Kombinujem raznolikost i preciznost u svakom jelu, stvarajući nezaboravne doživljaje objedovanja koji oduševljavaju čula i ostavljaju trajne utiske.”

Globalni okusi i roštilj od strane Seana

Moji eklektični meniji su inspirisani kantonskim jelima, dimljenim mesom i japanskom kuhinjom.

Ukusna hrana za vaše tijelo, um i dušu

Plantforward, zdrava i ukusna hrana, koja prihvata održivost i sezonalnost.

Italijanski jelovnici Giovannija

Kuhala sam u najboljim italijanskim restoranima, uključujući Al Ducu u centru Londona.

Simoneov sushi i začin

Kuham kreativnu, međunarodnu kuhinju s čistim, iskrenim i iskrenim okusima.

Graciela: rimska kuhinja i globalni okusi

Spajam rimsku tradiciju s međunarodnim naglascima, izrađujući rafinirane, dobro zaokružene jelovnike.

Svestrana večera u Mannyju

Stvaram maštovite okuse koji oduševljavaju moje klijente. Okus za mene je poput duše hrane bez koje je nemoguće popuniti prazninu u okus hrane.

Massimiliano: italijanska i japanska fuzija

Spojim italijansko naslijeđe s japanskom preciznošću kako bih stvorio živopisna, sezonska jela.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva