Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Radlett

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Odvažna globalna fuzijska večera od strane Geralda

Uklapam bliskoistočne i evropske okuse u nezaboravna jela.

Luigi uz mediteranske večere

Studirala sam naturopatsko kuhanje na King's Collegeu u Londonu i takmičila se na Cuochi d'Italia.

Prefinjena kuhinja u hotelskom stilu s Jonathanom

„Kombinujem raznolikost i preciznost u svakom jelu, stvarajući nezaboravne doživljaje objedovanja koji oduševljavaju čula i ostavljaju trajne utiske.”

Emilyni sezonski okusi

Kuhar obučen za Michelin donosi italijansku toplinu za vaš stol, gdje god se nalazili.

Britanska večera s Karlom

Bivši slastičar Mayfair, trenutno radi u domaćinstvima UHNW-a kako bi stvorio prilagođene usluge objedovanja

Simoneov sushi i začin

Kuham kreativnu, međunarodnu kuhinju s čistim, iskrenim i iskrenim okusima.

Ukusna hrana za vaše tijelo, um i dušu

Plantforward, zdrava i ukusna hrana, koja prihvata održivost i sezonalnost.

Italijanski jelovnici Giovannija

Kuhala sam u najboljim italijanskim restoranima, uključujući Al Ducu u centru Londona.

Sebastianovi klasični italijanski jelovnici

Izrađujem autentična italijanska jela od visokokvalitetnih i sezonskih sastojaka.

Massimiliano: italijanska i japanska fuzija

Spojim italijansko naslijeđe s japanskom preciznošću kako bih stvorio živopisna, sezonska jela.

Graciela: rimska kuhinja i globalni okusi

Spajam rimsku tradiciju s međunarodnim naglascima, izrađujući rafinirane, dobro zaokružene jelovnike.

Italijanski i mediteranski fini restorani u društvu Giovannija

Kreiram vrhunske doživljaje s tradicionalnim i modernim mediteranskim ukusima.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva