Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: San Bernardino

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

The Pantry Table by chef Claire

Privatna večera na Michelinovom nivou sa sezonskim sastojcima i srdačnim gostoprimstvom.

Moderna salvadorska, kreolska kuhinja

Stručno osmišljeni jelovnici dizajnirani imajući na umu svježinu. Molimo vas da me kontaktirate prije rezervacije za više detalja. Nalazim se u Los Angelesu. Cijene ne uključuju troškove

Ma 'Jestic doživljaj

Kvalitetna hrana i izuzetne usluge koje vrijedi isprobati! Uvijek kuham s ljubavlju i možete ga ocijeniti u svakom zalogaju svog obroka!

Hrana za dušu s kuharom Kekeom

Okus koji nije sa ovog svijeta!

Šrilankanska kuhinja

Smiling Islander je šrilankanski kuhar poznat po doživljajima žive hrane i otočnim okusima. Dijeli recepte na YouTubeu i predstavljen je od strane drugih kreatora koji slave njegov živopisni stil kuhanja.

Meniji za organizaciju globusa od strane kuhara Lamora

Ja sam formalno obučeni kuhar koji je kuhao za poznate ličnosti kao što su Nas i Nećak Tommy.

Uzvišeni ručkovi i večere uz Fletch

Ja sam vojni veteran koji je proveo 20 godina kuhajući, od fine večere do cateringa za događaje.

Privatne gastronomske avanture s kuharom Nealom

Kao slastičar u Le Meridienu, specijalizovan sam za fine restorane i intimne događaje.

Davidove uspomene s hranom na putovanjima u Južnoj Americi

Privatni kuhar s više od10 godina iskustva spaja latinoameričke okuse s svježinom Kalifornije. Izrađujem zdrave, živopisne obroke koji svaki boravak čine hranjivim i nezaboravnim.

Eklektična privatna večera u Ryi

Kreiram slojevite, radosne obroke koji privlače čula i inspirišu fuzijskom kuhinjom.

Dylanovi gozbe s finim restoranima

Ja sam slavni kuhar koji je trenirao u restoranima s Michelinovim zvjezdicama.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva