Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Seminole

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Ketering u Louisiani koji pruža Nolavore

Kuhar i ugostitelj iz New Orleansa već 25 godina; prethodno je kuhao na obje američke obale, u Evropi i Aziji. Nolavore je specijalizovan za korištenje lokalnih proizvoda, mesa i morskih plodova za kreiranje međunarodnih ukusa.

Rafovi okusi mediteranskog mora

Mediteranska jela, paelje i tapasi napravljeni svježi za vaše posebne događaje.

Kulinarske proslave Stef

Ja sam dugogodišnji restoran i hotelski kuhar koji je sarađivao sa superzvijezdama Food Network.

Jasonova kreativna globalna kuhinja

Kreiram jela od svih kulinarskih stilova, od korejske fuzije do južnjačkih klasika.

Salih nudi turska kuhinja

Certifikovani sommelier koji je bio u 130 zemalja, nudim opcije košer i halal.

Kuhanje privatnog kuhara

Naučite praviti dimljena rebarca i prsa, a zatim uživajte u ukusnom obroku sa prilozima. Naučite savršeno pripremati Wagyu/Tomahawks odreske

Večera koju vodi kuhar uz OurCheff

Pružanje personalizovanih, nezaboravnih kulinarskih trenutaka za iskusne klijente.

Privatna večera kuhara Macka.

Kreiram posebne gastronomske doživljaje uz fuziju francuskih, nigerijskih i azijskih okusa.

Vrhunska kuharica Melissa

Stvaram nezaboravne privatne doživljaje objedovanja s jelovnicima inspirisanim globalno, sezonskim sastojcima i profinjenom prezentacijom, personaliziranim, butik detaljima koji podižu svaki obrok.

Ručno izrađeni obroci koje priprema Maya

Donosim kulinarsku umjetnost i gostoprimstvo vašim privatnim događajima i obrocima.

Juan: havajska regionalna kuhinja

Moje kuhanje obuhvata svježe, lokalne sastojke i divljač.

Courtney, od farme do stola na sljedećem nivou

Kreiram intimne, sezonske gastronomske doživljaje sa fokusom na povezivanje i ishranu.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva