Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Chula Vista

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Chula Vista

Šef kuhinje

Moderna meksička kuhinja u Izraelu

22 godine iskustva Ja sam iskusan kuhar i kulinarski konsultant koji je odrastao kuhajući tradicionalnu meksičku hranu. Studirala sam u Le Cordon Bleu Las Vegasu, usavršavajući svoje kulinarske vještine. Proputovao sam zemlju pomažući restoranima tako što sam usavršio jelovnike i pojednostavljujući kuhinje.

Šef kuhinje

Mihail ide na jug Za zimu

10 godina iskustva donosim kreativnost i duboku ljubav prema južnjačkim, karipskim i japanskim fuzijskim kuhinjama. Ja sam servSafe menadžer s certifikatom koji osigurava sigurnost i kvalitet hrane. Služio sam kao privatni kuhar za 90-dnevni par zaručnika, izrađujući nezaboravne obroke.

Šef kuhinje

Baja-mediteranska kuhinja s Angelom

10 godina iskustva Imam praktično iskustvo na slavnim mjestima kao što su Bleu Boheme i Wormwood. Počeo sam u velikom ugostiteljstvu i razvio se u francuskim i baja-mediteranskim kuhinjama. Bio sam član tima koji je zaradio Wormwood 'Najbolji novi restoran 2022. godine'.

Šef kuhinje

Southern Comfort by Rashad The Chef

10 godina iskustva vodim kuhinju u The Blu Cabana Cigar and Wine Baru, nudeći visokokvalitetne obroke. Obučio sam se od vozača iz autobusa za glavnog kuhara tokom svoje karijere. Uživam u kreiranju recepata i pripremanju hrane za usluge i posebne događaje.

Šef kuhinje

Hectori latinoamerički okusi

9 godina iskustva Ja sam meksičko-ekvadorski kuhar s bogatim iskustvom u južnoameričkoj kuhinji. Obučavala sam se na vrhunskom kulinarskom koledžu s instrukcijama pod uticajem francuskog jezika. Radila sam kao izvršni kuhar i suvlasnički restorani u Meksiku i Baja Kaliforniji.

Šef kuhinje

VIP večera uz Rodolfo

20 godina iskustva Pomogao sam u otvaranju restorana i radio za glavne brendove za posluživanje hrane i hotele s 5 zvjezdica. Diplomirala sam 2005. godine i radila na putu do glavnog kuhara. Imala sam čast kuhati za Michelle Obama, sportske legende i MLB timove.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Emiliano: argentinska kuhinja na vatri

Ja sam kuhar Emiliano, kulinarski nomad rođen u Argentini, a sada živim u San Diegu. Proveo sam godine savladavajući umjetnost asada, argentinske tradicije kuvane vatre ukorijenjene u intuiciji, strpljenju i poštovanju. Moj put me je naveo da vodim restoran u Brazilu, radim u kuhinjama širom SAD-a i istražujem odvažne, živopisne okuse jugoistočne Azije. Ova globalna putovanja su oblikovala moj rustikalni, duševni stil kuhanja. Sada kreiram uronjene, otvorene obroke koji povezuju ljude kroz ukus, vatru i priču. Bilo da sporo prži kratka rebarca ili vješam piliće iznad sjajnog žara, unosim tradiciju, atmosferu i energiju na svako okupljanje. Kada sjedimo uz vatru i dijelimo obrok, ne jedemo samo — stvaramo sjećanje, trenutak veze koja se zadržava dugo nakon posljednjeg zalogaja.

Daniellina privatna večera sa senzornim vozilima

20 godina iskustva Ja sam kuhar, sommelier i vizuelni umjetnik koji stvara jedinstvene kulinarske doživljaje. Studirala sam kulinarsku umjetnost, radila u Biko & Rústico i učila u bakinoj kuhinji. Osvojio sam nagradu za najbolju Baja večeru (San Diego Magazine) i 1. mjesto Ceviche Master iz Kalifornije.

Francuska hrana za svježu fuziju

20 godina iskustva ona je kuharica koja je radila u finim restoranima u vilama i na jahtama. Obučavala je za Gambero Rosso Italia. Također je učila o kuhinjama različitih zemalja kada je bila putujući kuhar.

Nagrađivani okusi kuhara Toca

15 godina iskustva izrađujem personalizovane kulinarske doživljaje za odmor, vjenčanja i privatne događaje. Studirala sam na Evropskoj kulinarskoj školi u Curitibi u Brazilu. 2008. godine sam otvorio svoj prvi restoran i osvojio glavnu nacionalnu nagradu za brazilsku kuhinju.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva