Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Costa del Sol Occidental

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Costa del Sol Occidental

Šef kuhinje

Nikkei fusion i globalni okusi Katherine

12 godina iskustva koje sam kuhao na tri kontinenta, spajajući Nikkei, latino i azijsku kuhinju. Ja sam samouki kuhar koji je trenirao s kuharima francuske, tajlandske i arapske kuhinje. Specijalizovana sam za Nikkei kuhinju, stvarajući bogatu fuziju okusa i preciznosti.

Šef kuhinje

Moderna japansko--evropska fuzija Michelle

12 godina iskustva Studirala sam gostoprimstvo u Londonu i radila u vrhunskim restoranima kao što je The Ivy. Obučena sam za suši i mnogo sam naučila o japanskoj i evropskoj kuhinji. Radila sam u ovom restoranu s Michelinovom zvjezdicom i usavršila svoje vještine u fuzijskom kuhanju.

Šef kuhinje

Fuengirola

Marijanska paella i tapasi

8 godina iskustva Radio sam u raznim restoranima i luksuznim hotelima u Španiji i Italiji. Obučen sam za kuhara na Hofmann School of Hospitality u Barceloni. Kuhala sam za mandarinsku orijentalnu Barcelonu, katarsku kraljevsku porodicu i Chanel.

Šef kuhinje

Emmanuel, mediteranska jela s više sljedova

3 godine iskustva Ja sam kuhar koji je radio u kuhinjama širom Španije, Italije i Ujedinjenog Kraljevstva. Imam magisterij iz upravljanja kuhinjom i ugostiteljstvom. Pored treninga u restoranu, konsultujem se i sa restoranima i podučavam kulinarske kurseve.

Šef kuhinje

Privatni kuhari za vile u Marbelli

10 godina iskustva stvorila sam kuhare Marbella kako bih ponudila autentičan ukus i kulinarske predstave uživo u vašem domu. Obučavao sam se za ugošćavanje i radio sam u luksuznim hotelima i restoranima širom svijeta. Osnovao sam PaellAT Marbella i Marbella Chefs nakon globalnog doživljaja luksuznog restorana.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva