
Airbnb usluge
Kuhari na lokaciji: Costa del Sol Occidental
Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.
Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Costa del Sol Occidental

Šef kuhinje
Nikkei fusion i globalni okusi Katherine
12 godina iskustva koje sam kuhao na tri kontinenta, spajajući Nikkei, latino i azijsku kuhinju. Ja sam samouki kuhar koji je trenirao s kuharima francuske, tajlandske i arapske kuhinje. Specijalizovana sam za Nikkei kuhinju, stvarajući bogatu fuziju okusa i preciznosti.

Šef kuhinje
Moderna japansko--evropska fuzija Michelle
12 godina iskustva Studirala sam gostoprimstvo u Londonu i radila u vrhunskim restoranima kao što je The Ivy. Obučena sam za suši i mnogo sam naučila o japanskoj i evropskoj kuhinji. Radila sam u ovom restoranu s Michelinovom zvjezdicom i usavršila svoje vještine u fuzijskom kuhanju.

Šef kuhinje
Fuengirola
Marijanska paella i tapasi
8 godina iskustva Radio sam u raznim restoranima i luksuznim hotelima u Španiji i Italiji. Obučen sam za kuhara na Hofmann School of Hospitality u Barceloni. Kuhala sam za mandarinsku orijentalnu Barcelonu, katarsku kraljevsku porodicu i Chanel.

Šef kuhinje
Emmanuel, mediteranska jela s više sljedova
3 godine iskustva Ja sam kuhar koji je radio u kuhinjama širom Španije, Italije i Ujedinjenog Kraljevstva. Imam magisterij iz upravljanja kuhinjom i ugostiteljstvom. Pored treninga u restoranu, konsultujem se i sa restoranima i podučavam kulinarske kurseve.

Šef kuhinje
Privatni kuhari za vile u Marbelli
10 godina iskustva stvorila sam kuhare Marbella kako bih ponudila autentičan ukus i kulinarske predstave uživo u vašem domu. Obučavao sam se za ugošćavanje i radio sam u luksuznim hotelima i restoranima širom svijeta. Osnovao sam PaellAT Marbella i Marbella Chefs nakon globalnog doživljaja luksuznog restorana.
Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok
Lokalni profesionalci
Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija
Odabrani zbog kvalitete
Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva
Historija izvrsnosti
Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva