Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Costa del Sol Occidental

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Privatni kuhar Anaïs

Francuska kuhinja inspirisana Mediteranom s autentičnim, instinktivnim okusima afričkih korijena.

Gurmanski obroci u vašoj vili od strane Michelinovog kuhara

Nema kupovine, nema kuhanja, nema čišćenja. Samo uživajte u svom odmoru uz ukusnu hranu.

Danielove bankete i proslave

Radila sam za Dani Garciju i vodila događaje velikog formata u Andaluziji.

Michelin na vašem stolu

Sirovine s lokalnih tržišta Posuđe iz Michelinovih restorana Kreativnost, prezentacija, stručnost Ljepota jednostavnosti

Globalni okusi s lokalnim korijenima kuhara Giuliana

Kombinujem svoje latino korijene s tehnikama najboljih restorana na svijetu kako bih stvorio jedinstven doživljaj.

Privatna kuharica Astrid

dobrobit, dizajn hrane, kulinarska tehnika, kreativnost, gastronomija

Kreativni suši s andaluzijskim okusima Jaira

Pravim inovativni suši s tradicionalnim andaluzijskim okusima koji oduševljavaju nepce.

Ekskluzivni restorani u vili: Chef Mickael i Katya

Francuska ukorijenjena kuhinja, sezonski meniji, roštilji uživo i globalna fuzija okusa.

Uživajte u vrhunskom kulinarskom iskustvu kod kuće

Visoka kuhinja, Međunarodna fuzijska kuhinja, Kulinarske tehnike, Slastičarstvo

Privatna večera u blizini Fernanda

Specijalizovan sam za kreiranje nezaboravnih gastronomskih doživljaja.

Globalno inspirisana kuhinja Mathew

Razvijam hranjive menije s povrćem koristeći održive sastojke.

Jedinstveni gastronomski doživljaj s Mauro Barreirom

Transformiram vaš boravak u ekskluzivnom restoranu. Jela s ličnošću, tehnike visoke kuhinje i gastronomski doživljaj koji ćete zauvijek pamtiti.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva