Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Issy-les-Moulineaux

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Gustave: kulinarsko putovanje

Sarađivao sam s brendovima Moët Hennessy, Biotherme, Les Sources, Danone, Elle&Vire.

Ashiq: tradicionalni francuski meni

Ja sam obučen za restorane i lični kuhar koji nudi francuska jela s više jela.

Autentični doživljaj japanske hrane na području Pariza

Kao privatni kuhar, kuham porodicu i tradicionalne japanske tanjire kao što se nalazi u izakaya's

Francuska gastronomija kuhara Loïca Krimma

Kao kućni kuhar već 10 godina i 21 godina iskustva u kuhanju, nudim profinjenu i prilagođenu francusku gastronomiju koja će vaše obroke pretvoriti u izuzetne trenutke.

Ja ću biti vaš privatni kuhar na jedan dan

Prilagođeni meni, prilagođen vašim željama, za obrok ili cijelu sedmicu.

Vrhunska francuska kuhinja u društvu Killiana

Moj kulinarski pristup je precizan, kreativan i ekološki osviješten.

Francuska fuzijska kuhinja s Cyrilom

Dobro zastupam hranu u Francuskoj i provokator sam kulinarskih emocija.

Prefinjena i moderna kuhinja koju priprema Trio Chef

Mi smo tim od tri kuhara specijalizovana za moderna peciva i ukusnu kuhinju.

Simplicini privatni restorani inspirisane Francuskom

Privatni kuhar specijalizovan za elegantnu, sezonsku kuhinju s profinjenim, ličnim pečatom.

Jeffova francuska hrana

Kuham rafinirana jela koristeći sezonske proizvode.

Vrhunski afro-karipski restoran Jonathana

Prefinjena mješavina francuske gastronomije i afro-karipske duše, s tropskim štihom.

Levantinska gozba uz Or

Privatni kuhar iz Pariza, specijalizovan za savremenu levantinsku kuhinju. Moje kuhanje spaja tradicionalne okuse s modernim tehnikama za jedinstvene, intimne gastronomske doživljaje

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva