Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Joinville-le-Pont

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Filip: meniji kuhara iz vašeg frižidera

Kao kuhar restorana s Michelinovom zvjezdicom od 2009. godine, kreiram recepte za sublimiranje svakodnevnog života.

Kreativni sto u društvu Stanislasa

Radio sam širom svijeta, a nedavno i u La Table de Cybèleu.

Amina: sezonski meniji

Kao kućni kuhar, imao sam priliku kuhati za Lacoste i Bonne Maman.

Stuart: kreativni jelovnici za degustaciju

Ja sam kuhar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.

Autentični doživljaj japanske hrane na području Pariza

Kao privatni kuhar, kuham porodicu i tradicionalne japanske tanjire kao što se nalazi u izakaya's

Moderna italijanska jela Mauricea

Pokazao sam više od 1000 ljudi, uključujući poznate ličnosti, magiju autentične osterije.

Francuska gastronomija kuhara Loïca Krimma

Kao kućni kuhar već 10 godina i 21 godina iskustva u kuhanju, nudim profinjenu i prilagođenu francusku gastronomiju koja će vaše obroke pretvoriti u izuzetne trenutke.

Ja ću biti vaš privatni kuhar na jedan dan

Prilagođeni meni, prilagođen vašim željama, za obrok ili cijelu sedmicu.

Vrhunska francuska kuhinja u društvu Killiana

Moj kulinarski pristup je precizan, kreativan i ekološki osviješten.

Život i savremena kuhinja Margot Beck

Strastveni kuhar, nudim živahnu i gastronomsku kuhinju, inspirisanu biljkama i organskim proizvodima, za savremeno i osjetljivo iskustvo.

Inspirisana francuska kuhinja, Christophe

Pozivam vas da doživite originalni doživljaj kroz prijateljsku kuhinju punu otkrića ukusa.

Adrienov sto

Kreiram ukusna jela koja evociraju emocije i donose radost svakom gostu.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva