Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Les Lilas

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Stuart: kreativni jelovnici za degustaciju

Ja sam kuhar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.

Autentični doživljaj japanske hrane na području Pariza

Kao privatni kuhar, kuham porodicu i tradicionalne japanske tanjire kao što se nalazi u izakaya's

Moderna italijanska jela Mauricea

Kuhala sam autentična i čarobna italijanska jela koja možete pronaći u najboljim restoranima Osteria u Italiji. +10000 gostiju, uključujući Showbiz i korporativne poznate ličnosti.

Francuska gastronomija kuhara Loïca Krimma

Kao kućni kuhar već 10 godina i 21 godina iskustva u kuhanju, nudim profinjenu i prilagođenu francusku gastronomiju koja će vaše obroke pretvoriti u izuzetne trenutke.

Vrhunska francuska kuhinja u društvu Killiana

Moj kulinarski pristup je precizan, kreativan i ekološki osviješten.

Inspirisana francuska kuhinja, Christophe

Pozivam vas da doživite originalni doživljaj kroz prijateljsku kuhinju punu otkrića ukusa.

Laurentova moderna francuska kuhinja

Kreiram profinjena jela s više jela s posebnim osvrtom.

Francuski fini restorani u društvu Gustava

Radila sam u firmi L'Assiette Champenoise s Michelinovom zvjezdicom u Francuskoj i AIRA u Stockholmu.

Adrienov sto

Kreiram ukusna jela koja evociraju emocije i donose radost svakom gostu.

Privatni kuhar u smještaju Dowenson Guervil

Profesionalni kuhar vam nudi uslugu privatnog kuhara u vašem smještaju. Idealna opcija za one koji žele ponuditi jedinstven kulinarski doživljaj svojim gostima bez putovanja u restoran

Johann: obrok hrane kod kuće

Nudim jelovnike napravljene od izuzetnih proizvoda na vašem Airbnbu.

Jeffova francuska hrana

Kuham rafinirana jela koristeći sezonske proizvode.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva