Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Pantin

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Pantin

Šef kuhinje

Pariz

Francuska fuzijska kuhinja s Cyrilom

10 godina iskustva mijenjam život zahvaljujući MasterChefu i otvaram svoj restoran. Obučen sam za HACCP. Osvojio sam medalju na samitu G20 World King of Chef Summit u Osaki u Japanu 2019. godine.

Šef kuhinje

Pariz

Privatni kuhar : moderna francuska i italijanska kuhinja

Ja sam samostalni kuhar s ljubavlju prema inspirativnom kuhanju, na raskrsnici svog porijekla, moje strasti i hrane za dušu koja utješi moju baku. Sa KAPOM (Certifikat profesionalne kompetencije) koji je diplomirao s počastima na Ecole hôtelière Paris Drouant, crpim svoju inspiraciju između najpoznatijih svjetskih načina kuhanja iz Francuske i tradicionalnih i savremenih talijanskih recepata.

Šef kuhinje

Simplicini privatni restorani inspirisane Francuskom

15 godina iskustva Radio sam u različitim pariškim restoranima prije nego što sam pokrenuo svoju privatnu uslugu objedovanja. Obučavao sam se u Parizu i stekao stručnost u francuskoj kuhinji. Organizujem i organizujem jedinstvene događaje, od intimnih okupljanja do velikih proslava.

Šef kuhinje

Doživljaji za privatne kuhare, koje je redefinirao Akhil

15 godina iskustva specijalizovan sam za fine restorane i globalne kuhinje, uključujući skandinavske, indijske i japanske. Obučavao sam se za kuhare kao što su René Redzepi, Pascal Barbot i Magnus Ek. Sarađivao sam s poznatim evropskim kuharima kao što su René Redzepi, Pascal Barbot i Magnus Ek.

Šef kuhinje

Daniele: tradicionalna italijanska kuhinja

19 godina iskustva radio sam u restoranima s Michelinovim zvjezdicama. Studirala sam na Hotelskoj školi u Rimu i dobila Bac Pro s 80/100. Pomogao sam da steknem titulu najboljeg italijanskog restorana u Londonu 2015. godine.

Šef kuhinje

Pariz

Marionino kulinarsko putovanje

10 godina iskustva kuham u Parizu i obližnjim predgrađima od 2015. godine. Imam magisterij iz prava i političkih nauka i CAP kuhinju. Organizovala sam prerušenu meksičku takvuriju za jedan prijedlog.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Delikatesi na bazi biljaka od strane kuharice Marion

10 godina iskustva Volim dijeliti svoju strast prema kuhanju i kreiranje posebnih jela sa svojim gostima. Završio sam profesionalni program prekvalifikacije (CAP Cuisine) 2015. godine. Kuhao sam za više od 900 gostiju i bio je partner u La Belle Assietteu (od 2015. do 2023. godine).

Caterrer gourmand by Boris

9 godina iskustva Nudim prilagođene usluge za profesionalne događaje u Île-de-Franceu. Pohađao sam obuku iz ugostiteljstva i ugostiteljstva. Radio sam za kompanije kao što su RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Jeffova francuska hrana

20 godina iskustva Privatni kućni kuhar, kuhala sam za dizajnera enterijera u Vogezu. Obučena sam za upravljanje kulinarstvom, pecivima i suhomesnatim proizvodima. Bio sam kuhar i slastičar u poznatim ustanovama.

Prilagođeni meni od strane Dowensona

15 godina iskustva Saradnja s vrhunskim kućama i VIP ugostiteljskom uslugom. Imam snažno iskustvo u kuhanju. Organizovala sam kulinarske događaje u Parc des Princes i sarađivala s brendovima.

Preranski okusi iz cijelog svijeta

5 godina iskustva koje sam radio u različitim kuhinjama, od restorana s Michelinovim zvjezdicama do ugostiteljskih kuhinja. Od čokolade do slastičarnice, stekao sam vještine u različitim kulinarskim okruženjima. Radila sam u restoranu s Michelinovom zvjezdicom, usavršavajući svoje vještine u brzom okruženju.

Laurentova moderna francuska kuhinja

20 godina iskustva Nudim mješavinu moderne i tradicionalne francuske kuhinje s autentičnošću i kreativnošću. Učio sam pod vodstvom Christophe Michalaka, Thierryja Marxa i Cyrila Lignaca. Često dijelim svoje kulinarske vještine o kulinarskim emisijama za nacionalnu televizijsku mrežu.

Klasična francuska večera koju organizuje Jean

8 godina iskustva obučio sam se na Tour d'Argent i Le Meurice, a kasnije sam postao privatni kuhar. Obuku sam obučio za Yannick Alleno, majstora regionalnih inovacija. Radio sam u historijskom pariškom restoranu Tour d'Argent.

A la table par May

Oduševljen dijeljenjem dobrih stvari kroz kuhanje, pozivam vas na pravo gurmansko putovanje, napravljeno od autentičnih i sezonskih okusa. Moja kulinarska avantura je počela u hotelskoj školi u Parizu, prije nego što je nastavila u bistronomskom restoranu. Tada sam sam odlučio procvjetati, dati slobodu svojoj kreativnosti u različitim objektima. Šta me pokreće? Ljubav prema proizvodu, zadovoljstvo prijenosa i potraga za odvažnim i skladnim sporazumima. Pridajem veliku važnost radu s proizvođačima kako bih poboljšao i poboljšao njihove proizvode kroz sezonsku, lokalnu i značajnu kuhinju. Za one koji to žele, pratim svoja pažljivo odabrana vinska jela kako bih stvorio pravedna i iznenađujuća uparivanja vina.

Održiva vegetarijanska kuhinja uz Manon

13 godina iskustva radila sam za poznate kuhare, radila na različitim događajima, a sada vodim vlastitu firmu. Neprestano radim na obogaćivanju svog znanja i sposobnosti kao šefa. Imao sam priliku raditi s poznatim francuskim kuharom na posebnom događaju za Hermès.

Topla i ukusna večera uz Cam

6 godina iskustva Radio sam u tradicionalnim restoranima i kao privatni kuhar, brinući se o različitim događajima. Studirala sam umjetnost ugošćavanja i cateringa u École Hôtelière de Paris. Vodim vlastiti biznis i direktno sarađujem s klijentima kako bih kreirao ukusne kulinarske doživljaje.

Ashiq: tradicionalni francuski meni

11 godina iskustva Sa fondacijom izgrađenom u industriji restorana, sada radim kao lični kuhar. Završila sam studije u Londonu prije nego što sam usavršila svoje vještine u različitim restoranima. Kuhala sam za širok spektar poznatih gostiju.

Gozba na tržnici uz Or

10 godina iskustva Praktično iskustvo u vrhunskim pariškim restoranima i kulinarskoj baštini iz sjeverne Afrike. Obučen za levantinske, mediteranske i sjevernoafričke tehnike kuhanja. Led kuhinje u Miznonu, Shouku i Daliji u Parizu.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva