Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Sitio de Calahonda

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Recepti iz cijelog svijeta od Luisa

Kuhala sam za prestižne restorane i poznate ličnosti, kao što je Jennifer Lawrence.

Oko Sredozemnog mora, autor Tomi

Stvaram obroke na biljnoj bazi i gozbe od morskih plodova s regionalnim mediteranskim okusima.

Privatni kuhar Anaïs

Francuska kuhinja inspirisana Mediteranom s autentičnim, instinktivnim okusima afričkih korijena.

Gurmanski obroci u vašoj vili od strane Michelinovog kuhara

Nema kupovine, nema kuhanja, nema čišćenja. Samo uživajte u svom odmoru uz ukusnu hranu.

Uživajte u vrhunskom kulinarskom iskustvu kod kuće

Visoka kuhinja, Međunarodna fuzijska kuhinja, Kulinarske tehnike, Slastičarstvo

Privatni kuhar Jonathan Berneman

Veganski, biljni, organski, domaći, fleksibilan za prehrambene potrebe.

Michelin na vašem stolu

Sirovine s lokalnih tržišta Posuđe iz Michelinovih restorana Kreativnost, prezentacija, stručnost Ljepota jednostavnosti

Danielove bankete i proslave

Radila sam za Dani Garciju i vodila događaje velikog formata u Andaluziji.

Privatna kuharica Astrid

dobrobit, dizajn hrane, kulinarska tehnika, kreativnost, gastronomija

Jedinstveni gastronomski doživljaj s Mauro Barreirom

Transformiram vaš boravak u ekskluzivnom restoranu. Jela s ličnošću, tehnike visoke kuhinje i gastronomski doživljaj koji ćete zauvijek pamtiti.

Ekskluzivni restorani u vili: Chef Mickael i Katya

Francuska ukorijenjena kuhinja, sezonski meniji, roštilji uživo i globalna fuzija okusa.

Privatni kuhari za vile u Marbelli

Marbella Chefs je rođena s ciljem da našim klijentima stave na raspolaganje okus i predstavu da vide sve vrste stručnjaka u kulinarske umjetnosti u akciji, bez napuštanja svog doma.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva