
Airbnb usluge
Kuhari na lokaciji: Sidnej
Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.
Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Sidnej

Šef kuhinje
Bhavna: restorani i deserti inspirisani Indijom
10 godina iskustva Ja sam samouki kuhar i strastveni pekar. Naučila sam kuhati gledajući svoju baku kako stvara prekrasna jela. Osvojio sam drugo mjesto za svoje kolačiće na državnom sajmu u Minnesoti.

Šef kuhinje
Inovativni italijanski i španski okusi Emanuelea
7 godina iskustva Ja sam kuhar čiji specijaliteti uključuju italijansku i špansku kuhinju. Tradicionalne tehnike sam naučila od svoje italijanske bake i kroz putovanja. Kreiram obroke koji oduševljavaju čula i podižu doživljaj objedovanja.

Šef kuhinje
Wakeley
Udoban italijanski sa Simonom
13 godina iskustva donosim toplinu Italije na vaš stol, izrađujući svježu tjesteninu i druga jela. Učio sam od svoje porodice ugostitelja u Italiji, savladavajući tradicionalne tehnike. Moja strast je izrada svježe tjestenine, raviola i njoka - srca italijanske kuhinje.

Šef kuhinje
Claudio: izuzetna gurmanska kuhinja
21 godina iskustva u radu u najboljim restoranima širom Italije, Ujedinjenog Kraljevstva i Australije. Obučavao sam se u restoranima u Rimu, Italiji i Londonu pod imenom Jamie Oliver i Giorgio Locatelli. Radila sam u restoranu s Michelinovom zvjezdicom i šeširom, usavršavajući svoje vještine u finim restoranima.

Šef kuhinje
Michaelova odredišta s ukusom
5 godina iskustva započeo sam svoje kulinarsko putovanje učeći od bake i djeda. Imam CERT III iz azijske kuhinje i studiram na školi kuhanja Blue Elephant u Phuketu. Radio sam za Lukea Nguyena u njegovom nagrađivanom restoranu u Sidneju, Red Lantern.

Šef kuhinje
Firebyrd by Jordan
10 godina iskustva Ja sam kuhar koji je radio u finim restoranima u Sydneyu. Bio sam šegrt kuhara i radio u nagrađivanim restoranima Pilu i Longrain. Bila sam predstavljena u Vogueu u Japanu i kuhala sam za bezbroj poznatih ličnosti.
Sve usluge profesionalnog kuhara

Marcovi tradicionalni italijanski okusi
Počela sam kuhati kod kuće u ranoj dobi, razvijajući duboku strast za nabavkom najfinijih sastojaka i savladavanju raznovrsnih tehnika kuhanja koje spajaju tradiciju s modernim inovacijama. Sa skoro decenijom iskustva u vrhunskim restoranima, usavršio sam svoje vještine upravljanja prostorima i nadgledajući više uspješnih otvaranja. Tokom pandemije COVID-19, prešao sam u usluge privatnog kuhara, stvarajući ispunjenu karijeru fokusiranu na pružanje izuzetnih kulinarskih iskustava. Od pažljivog

Ručno izrađeni jelovnici u kulinarskoj oazi Tima
Ja sam Tim. Moja majka je bila kuharica i od malih nogu kuham i organizujem događaje. Također sam se obučio za profesionalnog kuhara prije ulaska u svijet bankarstva. U posljednjih nekoliko decenija, mnogi gosti su se zaljubili u moju hranu, uključujući globalne investitore i kuhare s Michelinovim zvjezdicama. Sada kada sam polu-penzionisan, slijedim žestoke savjete svojih gostiju i ponovo kuham i zabavljam se. Imam posebnu sposobnost da učinim ljude iz svih sfera života da se opuste i uživaju.

Gozba uz obalne okuse chefina
8 godina iskustva Odabrani privatni restorani za 500 klijenata s vrhunskim kuharima i uslugom. Obuku sam trenirala kod vrhunskih kuhara u kuhinjama s Michelinovim zvjezdicama i globalnim kulinarskim tradicijama. Poznat po vrhunskim privatnim restoranima, koje su odabrali vrhunski globalni brendovi za kulinarsku izvrsnost.

Gostove vrhunske večere uz Graeme
10 godina iskustva, od pariških zalogajnica do gastro pabova, donosim kulturne uticaje u fine restorane. Radio sam u firmi L'Escargot Montorgueil, La Chammare Montmartre i Fish La Boissonnerie. Moj dinamični pristup kuhanju je započeo u restoranima Michelin Guide i AA Rosette prostorima.

Taste of Australia by chefin
8 godina iskustva Povezao sam hiljade restorana s cijenjenim kuharima u 10 zemalja. Obučavala sam se za Ruth Rogers, a pod mentorom su me vodili Jamie Oliver i Rick Stein. Pojavio sam se u seriji stvarnosti kuhanja, pokazujući svoj odvažni, globalno inspirisani stil.
Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok
Lokalni profesionalci
Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija
Odabrani zbog kvalitete
Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva
Historija izvrsnosti
Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva