Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Vincennes

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Vincennes

Šef kuhinje

Pariz

Privatni kuhar : moderna francuska i italijanska kuhinja

Ja sam samostalni kuhar s ljubavlju prema inspirativnom kuhanju, na raskrsnici svog porijekla, moje strasti i hrane za dušu koja utješi moju baku. Sa KAPOM (Certifikat profesionalne kompetencije) koji je diplomirao s počastima na Ecole hôtelière Paris Drouant, crpim svoju inspiraciju između najpoznatijih svjetskih načina kuhanja iz Francuske i tradicionalnih i savremenih talijanskih recepata.

Šef kuhinje

Pariz

Preranski okusi iz cijelog svijeta

5 godina iskustva koje sam radio u različitim kuhinjama, od restorana s Michelinovim zvjezdicama do ugostiteljskih kuhinja. Od čokolade do slastičarnice, stekao sam vještine u različitim kulinarskim okruženjima. Radila sam u restoranu s Michelinovom zvjezdicom, usavršavajući svoje vještine u brzom okruženju.

Šef kuhinje

Pariz

Prilagođeni meni od strane Dowensona

15 godina iskustva Saradnja s vrhunskim kućama i VIP ugostiteljskom uslugom. Imam snažno iskustvo u kuhanju. Organizovala sam kulinarske događaje u Parc des Princes i sarađivala s brendovima.

Šef kuhinje

Pariz

Francuski specijalitet za nezaboravan doživljaj

Zovem se Lila i imam 12 godina iskustva u oblasti kulinarstva. Diplomirao sam na Ferrandi Gastronomskom institutu, imao sam priliku raditi u prestižnim restoranima, bistronomskim objektima, kao i u kvalitetnim francuskim pivarama, gdje sam usavršio svoje vještine kuhanja.

Šef kuhinje

Sezonski francuski restoran Nabil

9 godina iskustva Obučeno pod kuharima, uključujući Romain Alinat, Hélène Darroze i Julien Le Cloarec. Studirao je likovnu umjetnost prije nego što je prešao na praktični kulinarski trening u Francuskoj. Radio sam s kuharima Romain Alinat, Hélène Darroze i Julien Le Cloarec.

Šef kuhinje

Pariz

Jeffova francuska hrana

20 godina iskustva Privatni kućni kuhar, kuhala sam za dizajnera enterijera u Vogezu. Obučena sam za upravljanje kulinarstvom, pecivima i suhomesnatim proizvodima. Bio sam kuhar i slastičar u poznatim ustanovama.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Laurentova moderna francuska kuhinja

20 godina iskustva Nudim mješavinu moderne i tradicionalne francuske kuhinje s autentičnošću i kreativnošću. Učio sam pod vodstvom Christophe Michalaka, Thierryja Marxa i Cyrila Lignaca. Često dijelim svoje kulinarske vještine o kulinarskim emisijama za nacionalnu televizijsku mrežu.

Caterrer gourmand by Boris

9 godina iskustva Nudim prilagođene usluge za profesionalne događaje u Île-de-Franceu. Pohađao sam obuku iz ugostiteljstva i ugostiteljstva. Radio sam za kompanije kao što su RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Održiva vegetarijanska kuhinja uz Manon

13 godina iskustva radila sam za poznate kuhare, radila na različitim događajima, a sada vodim vlastitu firmu. Neprestano radim na obogaćivanju svog znanja i sposobnosti kao šefa. Imao sam priliku raditi s poznatim francuskim kuharom na posebnom događaju za Hermès.

Vrhunski afro-karipski restoran Jonathana

8 godina iskustva donosim vrhunsko kuhanje klijentima i nudim konsultantske usluge kako bih poboljšao fine restorane. Obučio sam se na Guadeloupeu prije nego što sam proširio horizonte u Ujedinjenom Kraljevstvu i Parizu. Svoje zanate sam usavršio u vrhunskim luksuznim hotelima kao što su The Peninsula i Plaza Athénée.

Gozba na tržnici uz Or

10 godina iskustva Praktično iskustvo u vrhunskim pariškim restoranima i kulinarskoj baštini iz sjeverne Afrike. Obučen za levantinske, mediteranske i sjevernoafričke tehnike kuhanja. Led kuhinje u Miznonu, Shouku i Daliji u Parizu.

Inovativna mediteranska kuhinja s Laurom

18 godina iskustva Moj glavni fokus je kreiranje sezonskih, održivih i lokalnih jela. Moje kulinarske vještine su oblikovale moja globalna putovanja i praktično iskustvo. Moja strast prema hrani me vodi u Evropu, gdje kuhari u usponu inspirišu moje inovativne jelovnike.

Francuska fuzijska kuhinja s Cyrilom

10 godina iskustva mijenjam život zahvaljujući MasterChefu i otvaram svoj restoran. Obučen sam za HACCP. Osvojio sam medalju na samitu G20 World King of Chef Summit u Osaki u Japanu 2019. godine.

Laurino putovanje ukusa

14 godina iskustva Ja sam privatni kuhar koji je specijalizovan za mediteransku, azijsku i francusku kuhinju. Fokusirajte se na ishranu, trendove u hrani i posebnim dijetama. Ja sam gurman s nezasitnim interesovanjem i dubokim znanjem o hrani i vinu.

Doživljaji za privatne kuhare, koje je redefinirao Akhil

15 godina iskustva specijalizovan sam za fine restorane i globalne kuhinje, uključujući skandinavske, indijske i japanske. Obučavao sam se za kuhare kao što su René Redzepi, Pascal Barbot i Magnus Ek. Sarađivao sam s poznatim evropskim kuharima kao što su René Redzepi, Pascal Barbot i Magnus Ek.

Adrien: izvrsnost peciva

10 godina iskustva specijalizovan sam za francusku kuhinju, radio sam u restoranima s Michelinovim zvjezdicama. Iznenadila sam svoje vještine u La Table du Boisniard & Têtedoie. Vodim slastičarski tim u restoranu Maxim's, stvarajući deserte za legendarni restoran. Uživajte sa mnom u porodičnom ručku ili romantičnoj večeri direktno u vašem smještaju.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva