Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Aubervilliers

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Filip: meniji kuhara iz vašeg frižidera

Kao kuhar restorana s Michelinovom zvjezdicom od 2009. godine, kreiram recepte za sublimiranje svakodnevnog života.

Gastronomsko otkriće s kuharom Kirillom

Strastven sam u svom poslu u kuhinji, radiću više od 12 godina kao kuvar, a sada kao šef kuhinje, potpuno sam posvećen svom poslu

Obrok u domu Laure

Nekoliko zvjezdanih iskustava, zatim kreacija po mjeri za privatne usluge, od ručka do vjenčanja za 200 ljudi

Privatna kuharica Caroline

Sezonska kuhinja, autentični proizvodi, vesela kuhinja, poštovanje ukusa.

Sezonski meni: zimski potpis, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, autor knjige „Od porodičnog vrta do izuzetnih stolova“, koji je radio zajedno s Michelom Guérardom. Sezonske kulinarske kreacije prilagodljive vašem ukusu i alergijama.

Kreativni sto u društvu Stanislasa

Radio sam širom svijeta, a nedavno i u La Table de Cybèleu.

Privatni kuhar Yohan Dzierzbicki / isda

Moj cilj je ponuditi svakom gostu nezaboravno iskustvo predstavljajući jela pripremljena od najboljih sezonskih sastojaka.

Sezonska i ukusna kuhinja Nathana

Domaći, ukusni i sezonski obroci, pripremljeni kod kuće za udoban i praktičan boravak. Uživajte u lokalnim ukusima bez imalo truda.

Kreativni meniji Faustine

Kao kućna kuharica, zamišljam kreativne recepte koji spajaju estetiku i sladost.

Privatni kuhar Giuseppe

Kreativna kuhinja koja spaja sjećanje, intuiciju i poeziju kako bi transformirala obrok.

Stuart: kreativni jelovnici za degustaciju

Ja sam kuhar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.

Slatki trenuci kuharice Fanny

Pripremam ukusne domaće deserte i stvaram ugodnu i prijateljsku atmosferu za nezaboravan slatki trenutak.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva