Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Aubervilliers

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Francuski fini restorani u društvu Gustava

Radila sam u firmi L'Assiette Champenoise s Michelinovom zvjezdicom u Francuskoj i AIRA u Stockholmu.

Stuart: kreativni jelovnici za degustaciju

Ja sam kuhar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.

Autentični doživljaj japanske hrane na području Pariza

Kao privatni kuhar, kuham porodicu i tradicionalne japanske tanjire kao što se nalazi u izakaya's

Francuska gastronomija kuhara Loïca Krimma

Kao kućni kuhar već 10 godina i 21 godina iskustva u kuhanju, nudim profinjenu i prilagođenu francusku gastronomiju koja će vaše obroke pretvoriti u izuzetne trenutke.

Vrhunska francuska kuhinja u društvu Killiana

Moj kulinarski pristup je precizan, kreativan i ekološki osviješten.

Laurentova moderna francuska kuhinja

Kreiram profinjena jela s više jela s posebnim osvrtom.

Francuska fuzijska kuhinja s Cyrilom

Dobro zastupam hranu u Francuskoj i provokator sam kulinarskih emocija.

Jeffova francuska hrana

Kuham rafinirana jela koristeći sezonske proizvode.

Vrhunski afro-karipski restoran Jonathana

Prefinjena mješavina francuske gastronomije i afro-karipske duše, s tropskim štihom.

Levantinska gozba uz Or

Privatni kuhar iz Pariza, specijalizovan za savremenu levantinsku kuhinju. Moje kuhanje spaja tradicionalne okuse s modernim tehnikama za jedinstvene, intimne gastronomske doživljaje

Mediteranska kuhinja Jeremyja

Nudim profinjenu, mediteransku i sezonsku kuhinju, prilagođenu vašim željama.

Održiva vegetarijanska kuhinja uz Manon

Sarađivala sam s vrhunskim kuharima i kao glavni kuhar na događajima za više od 100 gostiju.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva