
Airbnb usluge
Kuhari na lokaciji: Bagno A Ripoli
Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.
Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Bagno A Ripoli

Šef kuhinje
Firenca
Luksuzni restorani s kuharom Antoniom Patelom
9 godina iskustva obučavao sam se u poznatoj školi ALMA i radio u restoranima s Michelinovim zvjezdicama. Studirala sam u školi ALMA i školovala se u vrhunskim restoranima San Domenico i Enrico Bartolini. Nakon škole ALMA i rada u dva restorana s Michelinovom zvjezdicom, kuhala sam širom svijeta.

Šef kuhinje
Florentinska večera za Valerijinim stolom
Organizujem jedinstvene i transformativne doživljaje za goste iz cijelog svijeta. Kuhar sam i domaćin sam događaja. Konsultant za brend i ugostiteljstvo. Kuhanje je način na koji izražavam svoju ljubav prema drugima. Mislim da bi se dobra hrana trebala opustiti. Iza svakog od naših omiljenih jela nalazi se uspomena iz djetinjstva, posebna prilika, priča za ispričati. Volim unositi ovakav osjećaj u jelo i kuhati s visokokvalitetnim sastojcima. Andrea, moj partner, je profesionalni muzičar. Naslijedio je svoju strast prema hrani od svog djeda, profesionalnog kuhara koji ga je naučio umjetnosti tradicionalne italijanske kuhinje. On je diplomirao na trećem spratu od italijanskog udruženja Sommelier. Zajedno smo odlučili otvoriti vrata našeg doma novim prijateljima, ljubiteljima hrane i istomišljenicima kako bismo podijelili naše strasti i našu viziju dobrog života.

Šef kuhinje
Firenca
Valentinini okusi Italije
Ja sam strastveni lokalni sommelier, a također sam i kuhar koji je radio u poznatim italijanskim restoranima i hotelima. Oduševljen sam dijeljenjem svog znanja o vinu i hrani. Kombinujem toskanske recepte, strast prema lokalnim i organskim sastojcima i degustaciju vina, stvarajući jedinstvenu fuziju. Završio sam kulinarsku školu u Firenci i imam 13 godina iskustva kao kuhar Član sam italijanske asocijacije sommeliera (Ais) kao sommelier i kušač.

Šef kuhinje
Montecatini Terme
Amerigoov okus Toskane
30 godina iskustva Moja kulinarska karijera obuhvata kuhinje u Italiji, Engleskoj, Francuskoj i SAD-u. Završio sam obuku sommeliera i kurseve uparivanja hrane i vina. U Firenci sam otvorila restoran Ristorante Baccarossa, restoran s 40 mjesta specijalizovan za ribu.

Šef kuhinje
Kreativna toskanska kuhinja kuharice Maria Virginia
3 godine iskustva odrastajući u vlastitom restoranu, naučio sam osnove tradicionalne toskanske kuhinje. Završio sam časove specijalizacije širom Italije. Ja sam vlasnik i kuhar potkrovlja, Via della Paz 42.

Šef kuhinje
Gurmanska večera kuhara Giacoma Petrija
Učio sam u hotelskoj školi kao dijete, a zatim sam tokom godina studirao međunarodnu kuhinju pohađajući majstorske kurseve s vodećim kuharima kako bih naučio vrhunske tehnike i sisteme kuhanja. Moja strast i zanimanje za kuhanje podstiče moju profesiju kao privatni profesionalni kuhar. Moj privatni kuhar je nacionalno priznat i operativan više od 10 godina i vrlo je tražen u Toskani gdje je lider.
Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok
Lokalni profesionalci
Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija
Odabrani zbog kvalitete
Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva
Historija izvrsnosti
Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva
Istražite još usluga na lokaciji: Bagno A Ripoli
Više usluga za istražiti
- Privatni kuhari Rim
- Privatni kuhari Milano
- Privatni kuhari Nica
- Privatni kuhari Firenca
- Privatni kuhari Venecija
- Fotografi Napulj
- Privatni kuhari Francavilla al Mare
- Privatni kuhari Marseille
- Privatni kuhari Cannes
- Fotografi Annecy
- Fotografi Zadar
- Fotografi Torino
- Fotografi Sorrento
- Fotografi Antibes
- Privatni kuhari Chamonix
- Privatni kuhari Saint-Tropez
- Fotografi Aix-en-Provence
- Fotografi Rim
- Fotografi Milano
- Fotografi Nica
- Fotografi Firenca
- Fotografi Venecija
- Lični treneri Napulj
- Fotografi Francavilla al Mare