Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Bagno A Ripoli

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Bagno A Ripoli

Šef kuhinje

Firenca

Luksuzni restorani s kuharom Antoniom Patelom

9 godina iskustva obučavao sam se u poznatoj školi ALMA i radio u restoranima s Michelinovim zvjezdicama. Studirala sam u školi ALMA i školovala se u vrhunskim restoranima San Domenico i Enrico Bartolini. Nakon škole ALMA i rada u dva restorana s Michelinovom zvjezdicom, kuhala sam širom svijeta.

Šef kuhinje

Florentinska večera za Valerijinim stolom

Organizujem jedinstvene i transformativne doživljaje za goste iz cijelog svijeta. Kuhar sam i domaćin sam događaja. Konsultant za brend i ugostiteljstvo. Kuhanje je način na koji izražavam svoju ljubav prema drugima. Mislim da bi se dobra hrana trebala opustiti. Iza svakog od naših omiljenih jela nalazi se uspomena iz djetinjstva, posebna prilika, priča za ispričati. Volim unositi ovakav osjećaj u jelo i kuhati s visokokvalitetnim sastojcima. Andrea, moj partner, je profesionalni muzičar. Naslijedio je svoju strast prema hrani od svog djeda, profesionalnog kuhara koji ga je naučio umjetnosti tradicionalne italijanske kuhinje. On je diplomirao na trećem spratu od italijanskog udruženja Sommelier. Zajedno smo odlučili otvoriti vrata našeg doma novim prijateljima, ljubiteljima hrane i istomišljenicima kako bismo podijelili naše strasti i našu viziju dobrog života.

Šef kuhinje

Firenca

Valentinini okusi Italije

Ja sam strastveni lokalni sommelier, a također sam i kuhar koji je radio u poznatim italijanskim restoranima i hotelima. Oduševljen sam dijeljenjem svog znanja o vinu i hrani. Kombinujem toskanske recepte, strast prema lokalnim i organskim sastojcima i degustaciju vina, stvarajući jedinstvenu fuziju. Završio sam kulinarsku školu u Firenci i imam 13 godina iskustva kao kuhar Član sam italijanske asocijacije sommeliera (Ais) kao sommelier i kušač.

Šef kuhinje

Montecatini Terme

Amerigoov okus Toskane

30 godina iskustva Moja kulinarska karijera obuhvata kuhinje u Italiji, Engleskoj, Francuskoj i SAD-u. Završio sam obuku sommeliera i kurseve uparivanja hrane i vina. U Firenci sam otvorila restoran Ristorante Baccarossa, restoran s 40 mjesta specijalizovan za ribu.

Šef kuhinje

Kreativna toskanska kuhinja kuharice Maria Virginia

3 godine iskustva odrastajući u vlastitom restoranu, naučio sam osnove tradicionalne toskanske kuhinje. Završio sam časove specijalizacije širom Italije. Ja sam vlasnik i kuhar potkrovlja, Via della Paz 42.

Šef kuhinje

Gurmanska večera kuhara Giacoma Petrija

Učio sam u hotelskoj školi kao dijete, a zatim sam tokom godina studirao međunarodnu kuhinju pohađajući majstorske kurseve s vodećim kuharima kako bih naučio vrhunske tehnike i sisteme kuhanja. Moja strast i zanimanje za kuhanje podstiče moju profesiju kao privatni profesionalni kuhar. Moj privatni kuhar je nacionalno priznat i operativan više od 10 godina i vrlo je tražen u Toskani gdje je lider.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva