Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Nica

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Nica

Šef kuhinje

Nica

Francuski doručak Emme

Ja sam Emma, strastvena kućna kuharica, domaćin online kursa kuhanja, kreator bonbona inspirisanih Azurnom oblogom i doživotna ljubiteljica hrane u misiji da stvori radost i širi sreću kroz francusku kuhinju. Za mene se ne radi samo o ukusu, već i o dijeljenju autentične tradicije i ljubavi, duhu koji živi u svakom zalogaju koji poslužim. Vjerujem da bi svako trebao iskusiti magiju francuske hrane i volim stvarati nezaboravne trenutke koji okupljaju ljude za stolom. Ja sam poznavalac francuskog etiketa, umjetnosti i kulinarskog pripovjedača koji dijeli historiju i značenje iza svakog jela, čineći posjetu mom domu jedinstvenim pariškim susretom s francuskim gostoprimstvom kojeg se sjećate dugo nakon što ste napustili Azurnuobalu.

Šef kuhinje

Hranjenje s Conciousnesom od strane Victora

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisines étoilées au Michelin. J'ai étudiél' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'ai prAs a kuhar, sakupljač i čuvar ove zemlje, proveo sam godine stvarajući iskustva koja povezuju ljude s prirodom kroz hranu. Živim na ovoj zemlji tokom cijele godine, uzgajam vlastite proizvode, skupljam divlje bilje i kuham samo sa sastojcima iz lokalnih, etičkih izvora. Također sam pomoćni predsjednik kolektiva koji štedi sjeme, aktivno radim na očuvanju biološke raznolikosti i naslijeđa hrane. Ovo nije sporedni projekat; to je moje životno djelo. Moja duboka povezanost s ovim mjestom, njegovim okusima i ritmovima mi omogućava da ponudim istinski autentičan i hranjiv exéparé des repas pour l 'équipe de tournage de Kill Bill Pendant le Festival de Cannes.

Šef kuhinje

Nica

Gurmanski brunch uz Emmu

Ja sam Emma, strastvena kućna kuharica, domaćin online kursa kuhanja, kreator bonbona inspirisanih Azurnom oblogom i doživotna ljubiteljica hrane u misiji da stvori radost i širi sreću kroz francusku kuhinju. Za mene se ne radi samo o ukusu, već i o dijeljenju autentične tradicije i ljubavi, duhu koji živi u svakom zalogaju koji poslužim. Vjerujem da bi svako trebao iskusiti magiju francuske hrane i volim stvarati nezaboravne trenutke koji okupljaju ljude za stolom. Ja sam poznavalac francuskog etiketa, umjetnosti i kulinarskog pripovjedača koji dijeli historiju i značenje iza svakog jela, čineći posjetu mom domu jedinstvenim pariškim susretom s francuskim gostoprimstvom kojeg se sjećate dugo nakon što ste napustili Azurnuobalu.

Šef kuhinje

Gurmanski obrok s južnjačkim okusima do Božića

30 godina iskustva Radio sam u prestižnim ustanovama na Azurnoj obali. Obučavao sam se u školi hotela Paul Valéry u Mentonu. Organizovao sam čas kuhanja na terasi na krovu za 125 osoba.

Šef kuhinje

Gurmanska večera uz Jacopo

17 godina iskustva kreiram kvalitetnu večeru s Michelinovom zvjezdicom kao privatni kuhar za međunarodne klijente. Studirala sam u gastronomskoj školi Artusi u sjevernoj Italiji. Bio sam član tima koji je pomogao restoranu Donatella da postigne ocjenu s Michelinovim zvjezdicama.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva