Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Milano

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Vrhunska talijanska fuzija uz Gianmarco

Tri opcije objedovanja spajaju italijansku tradiciju s azijskim i južnoameričkim uticajima.

Lični kuhar kod kuće

Autentična italijanska kuhinja, svježe sirovine i km0, kreativnost i umjetnost u jelu.

Profesionalni kuhar u Casa Tua: putovanje u tradiciji

Tradicionalna italijanska kuhinja i lični pečat: Na vaše stolove donosimo recepte koji su nam preneseni kako bismo vam ponudili jedinstveno gastronomsko iskustvo, koje zna o historiji i autentičnosti

Andreina mediteranska jela

Od Londona do Il Liberty di Milano, kuhajte s pažljivo odabranim sirovinama.

Domaća italijanska kuhinja s Lydijom

Autentična italijanska kuhinja, svježe sirovine i km0, kreativnost i umjetnost u jelu.

Andrea, majstor pizze od kiselog tijesta, za vašim stolom

Praveći pizze s jedinstvenim kiselim tijestom i sezonskim jelovnikom koji nećete naći nigdje drugdje.

Maria Rosaria, italijanska kuhinja

Kreiram jelovnike koji spajaju tradiciju i inovacije, s visokokvalitetnim sastojcima.

Kulinarsko putovanje Emena Hazirija

Bio sam na Forbesovoj listi ispod 30 godina i izvršni sam kuhar u Procaccini Milano.

Italijanska kuhinja: Edoardo

Kuham italijanska jela s modernim tehnikama, spajajući autentičnost i inovacije.

Ukusi Mediterana od strane ličnog kuhara Luce

Moja kuhinja je inspirisana italijanskom i mediteranskom tradicijom, ali ima moderne preokrete.

Švedski sto za gurmanske događaje

Volim gostima pružati vrhunske jelovnike za jelo.

Ofelijina ukusna vegetarijanska kuhinja

Moje kulinarske kreacije odražavaju moja iskustva kao privatnog kuhara koji se voli brinuti o sebi i svojim klijentima uz dobru hranu bez zanemarivanja ljepote i radosti boja.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva