Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Brentwood

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Obroci na poljoprivrednim tržnicama i kulinarske avanture

Istražite najbolju lokalnu hranu i farmu s kuharicom Marzellom.

Umjetnička globalna kuhinja i časovi Averyja

Ja sam privatni kuhar i instruktor sa sjedištem u Nashvilleu! Volim spojiti odvažne globalne okuse s umjetničkim štihom, izrađujući svježe, sezonske jelovnike pripremljene za vas. Ako ste zainteresovani, mogu i vas naučiti!

Ukusna sezonska jela marke Brandie

Pripremam obroke koristeći sastojke iz svog vrta i pouzdane kontakte poljoprivrednika.

Sezonska južnjačka i italijanska kuhinja Brandie

Glavni kuhar brenda luksuznih kućanskih aparata, unosim kreativnu energiju u svoje kuhanje.

Sezonska fuzijska hrana koju nudi Krys

Oživljavam tradicionalnu kuhinju na moderan način, stvarajući nezaboravne obroke.

Privatni kuhar Matthew

Inventivni, nostalgični, prilagođeni jelovnici s farmom kao izvorom, prilagođavanja ishrani.

Privatni doživljaji objedovanja koje nudi Holly

Kroz hranu i gostoprimstvo stvaram trajne uspomene, čineći vaše privatne događaje posebnim.

Let's Eat with Kibwe

U organizaciji Let's Eat With Kibwe, ponosni smo na kreiranje nezaboravnih gastronomskih doživljaja kroz; zanatske izrade, svježih lokalnih sastojaka, lične povezanosti i kulinarskog obrazovanja.

Peggy: fuzioni meniji

Recepte pretvaram u remek-djela za poznate ličnosti i kulinarske događaje.

Magično kuhanje s Julijom

Ja sam kuhar koji voli izrađivati divna jela koristeći svježe sastojke.

Victoria: teksaško-meksički i južnjački vegan

Unosim srce i dušu u svako jelo, ponovo oslikavajući klasičnu hranu za utjehu.

Keithovi okusi muzičkog grada

Istaknuo sam u emisiji Chopped, a sada donosim svoj prepoznatljivi stil i tehnike ljudima posvuda.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva