Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Courbevoie

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Amina: sezonski meniji

Kao kućni kuhar, imao sam priliku kuhati za Lacoste i Bonne Maman.

Privatni kuhar Giuseppe

Kreativna kuhinja koja spaja sjećanje, intuiciju i poeziju kako bi transformirala obrok.

Gurmansko iskustvo s tartufima

Doživite kulinarsko iskustvo oko tartufa: personalizirani meniji, od predjela do deserta, uz isticanje sezonskog tartufa sa strašću i znanjem, direktno kod vas.

Stuart: kreativni jelovnici za degustaciju

Ja sam kuhar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.

Sezonski meni šefice Nadie

Na svaki obrok primjenjujem znanje stečeno u prestižnim restoranima

Meni Inspiration du Moment by Cheffe Ecem

Svako jelo odražava moje iskustvo u prestižnim kuhinjama.

Slatki trenuci kuharice Fanny

Pripremam ukusne domaće deserte i stvaram ugodnu i prijateljsku atmosferu za nezaboravan slatki trenutak.

Autentični doživljaj japanske hrane na području Pariza

Kao privatni kuhar, kuham porodicu i tradicionalne japanske tanjire kao što se nalazi u izakaya's

Sezonski meni šefice Nadie

na svaki obrok primjenjujem znanje stečeno u prestižnim restoranima

Gastronomska kuhinja putovanja s Chefom Christom

Kulinarsko iskustvo, putovanje između kultura i ukusa. Za vas izrađujem personaliziranu i netipičnu uslugu. Od usluge do tanjira

Kreacije šefa kuhinje Mattea – Ukus i strast

Svako jelo je jedinstvena kreacija, inspirisana godišnjim dobima i mojim iskustvom. Moj cilj: probuditi vaša čula iskrenom, velikodušnom kuhinjom punom karaktera.

Meni prema prigodi i željama

Nudim vam jedinstveno iskustvo sa sezonskim i održivim proizvodima. Vegetarijanac ili ljubitelj mesa, prilagođavam se vašim zahtjevima

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva