Pređi na sadržaj
    Krenite naprijed za pristup predloženim rezultatima

    Kako mogu deaktivirati ili izbrisati svoj račun?

    Kako deaktivirati korisnički račun

    Za deaktiviranje računa morat ćete se prijaviti na račun putem računala ili preglednika (ne putem aplikacije Airbnb), a račun možete deaktivirati sami na stranici za upravljanje svojim podacima.

    Kad deaktivirate svoj korisnički račun, dogodit će se sljedeće:

    • Sve će rezervacije koje ste ugovorili kao domaćin ili gost automatski biti otkazane.
    • Vaš će profil biti skriven.
    • Ako ste domaćin, vaše će oglasi biti skriveni.
    • Neke informacije, poput vaših recenzija, mogu i dalje biti vidljive drugima.
    • Sačuvat ćemo podatke o vašem računu kako biste ga mogli ponovno aktivirati u budućnosti.

    Ako želite ponovno aktivirati svoj račun, morat ćete se obratiti nama.

    Ako ste domaćin i želite deaktivirati oglas umjesto korisničkog računa, pročitajte kako to učiniti.

    Kako izbrisati korisnički račun

    Ako želite trajno zatvoriti i izbrisati svoj račun, to možete učiniti sami na stranici za upravljanje svojim podacima.

    Kod brisanja korisničkog računa:

    • Prije nego što potvrdimo zahtjev za brisanje računa, provjerit ćemo vaš identitet zbog sigurnosnih razloga.
    • Sve će rezervacije koje ste ugovorili kao domaćin ili gost automatski biti otkazane.
    • Brisanje računa ne može se poništiti. Kad obradimo vaš zahtjev, vaši će osobni podaci biti trajno izbrisani, osim onih koje po zakonu možemo ili moramo sačuvati, kao što je navedeno u našim Pravilima o privatnosti.

    Kad obrišete korisnički račun, nećete ga moći ponovno aktivirati, vratiti podatke koji su se na njemu nalazili niti mu ponovno dobiti pristup. Budete li se ponovno željeli koristiti Airbnbom, morat ćete kreirati novi korisnički račun. Ako imate pitanje o tome kako ostvariti prava ispitanika, pročitajte više o tome.

    Jeste li dobili pomoć koja vam je bila potrebna?
    Vezani članci