Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Mexico City

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Mexico City

Šef kuhinje

Privatna večera s kuharom Juan Carlosom

20 godina iskustva specijalizovan sam za pružanje jedinstvenih gastronomskih doživljaja. Pohađala sam školu kulinarstva i obučila se u Aaa standardnim hotelima. Vrhunski sam kuhar u Meksiku više od pet godina.

Šef kuhinje

Erick iza okusa plamena i fuzije

8 godina iskustva sam počela u Meksiku i učila od majstora kao što su Benito Molina i Gordon Ramsay. Studirala sam na Konzervatoriju za kulturu meksičke kuhinje. Trenutno sam vlasnik kreativne firme za fine restorane.

Šef kuhinje

Moderni meksički okusi Michaela

10 godina iskustva Ja sam vrhunski kuhar meksičke kuhinje. Učila sam od svoje porodice i u njujorškim kuhinjama i otvorila više od 10 restorana. Kuhao sam za vrhunske sportiste kao što su Kevin Durant i Landon Donovan.

Šef kuhinje

Natalia: meksička hrana

22 godine iskustva podučavala sam kuhanje na televiziji i medijima i obučavala nove kuhare da kreiraju održive jelovnike. Studirala sam u Španiji, a zatim sam otputovala u Toskanu kako bih se specijalizovala za italijansku hranu i vino. Tokom ljeta radim kao privatni kuhar za princezu u Francuskoj i Švicarskoj.

Šef kuhinje

Mexico City

Alberto: Okusi Meksika

8 godina iskustva Vježbe i rad u hotelu u Mexico Cityju, banket s italijanskim kuharom. Studirala sam i završila gastronomske studije na Univerzitetu UNIVDEP. Imao sam priliku kuhati za medijske ljude.

Šef kuhinje

Moderna meksička kuhinja Rodriga

14 godina iskustva sam započeo u japanskom restoranu, a zatim u Biku, gdje sam naučio napredne tehnike. Diplomirala sam pravljenje peciva na Le Cordon Bleu. Izabran sam za stažiranje u Nomi 2014. godine.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva

Više usluga za istražiti