
Airbnb usluge
Kuhari na lokaciji: Mexico City
Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.
Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Mexico City

Šef kuhinje
Privatna večera s kuharom Juan Carlosom
20 godina iskustva specijalizovan sam za pružanje jedinstvenih gastronomskih doživljaja. Pohađala sam školu kulinarstva i obučila se u Aaa standardnim hotelima. Vrhunski sam kuhar u Meksiku više od pet godina.

Šef kuhinje
Erick iza okusa plamena i fuzije
8 godina iskustva sam počela u Meksiku i učila od majstora kao što su Benito Molina i Gordon Ramsay. Studirala sam na Konzervatoriju za kulturu meksičke kuhinje. Trenutno sam vlasnik kreativne firme za fine restorane.

Šef kuhinje
Moderni meksički okusi Michaela
10 godina iskustva Ja sam vrhunski kuhar meksičke kuhinje. Učila sam od svoje porodice i u njujorškim kuhinjama i otvorila više od 10 restorana. Kuhao sam za vrhunske sportiste kao što su Kevin Durant i Landon Donovan.

Šef kuhinje
Natalia: meksička hrana
22 godine iskustva podučavala sam kuhanje na televiziji i medijima i obučavala nove kuhare da kreiraju održive jelovnike. Studirala sam u Španiji, a zatim sam otputovala u Toskanu kako bih se specijalizovala za italijansku hranu i vino. Tokom ljeta radim kao privatni kuhar za princezu u Francuskoj i Švicarskoj.

Šef kuhinje
Mexico City
Alberto: Okusi Meksika
8 godina iskustva Vježbe i rad u hotelu u Mexico Cityju, banket s italijanskim kuharom. Studirala sam i završila gastronomske studije na Univerzitetu UNIVDEP. Imao sam priliku kuhati za medijske ljude.

Šef kuhinje
Moderna meksička kuhinja Rodriga
14 godina iskustva sam započeo u japanskom restoranu, a zatim u Biku, gdje sam naučio napredne tehnike. Diplomirala sam pravljenje peciva na Le Cordon Bleu. Izabran sam za stažiranje u Nomi 2014. godine.
Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok
Lokalni profesionalci
Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija
Odabrani zbog kvalitete
Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva
Historija izvrsnosti
Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva