Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Puteaux

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

AlkimiaChef, domaćin je Giovanni

Specijaliziran za italijansku kuhinju, stvaram doživljaje od ugodnih kućnih večera do elegantnih događaja, spajajući tradiciju, ukus i pravi okus Italije.

Anaelle nudi vrhunsku hranu na biljnoj bazi

Povrće, okusi svijeta, organski, lokalni sezonski sastojci.

Sezonski meni: zimski potpis, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, autor knjige „Od porodičnog vrta do izuzetnih stolova“, koji je radio zajedno s Michelom Guérardom. Sezonske kulinarske kreacije prilagodljive vašem ukusu i alergijama.

Kreativni sto u društvu Stanislasa

Radio sam širom svijeta, a nedavno i u La Table de Cybèleu.

Privatni chef isda

Želim svojim gostima pružiti najbolje iskustvo i dati im da isprobaju moje kreacije napravljene od sezonskih proizvoda.

Sezonska i ukusna kuhinja Nathana

Domaći, ukusni i sezonski obroci, pripremljeni kod kuće za udoban i praktičan boravak. Uživajte u lokalnim ukusima bez imalo truda.

Amina: sezonski meniji

Kao kućni kuhar, imao sam priliku kuhati za Lacoste i Bonne Maman.

Kreativni meniji Faustine

Kao kućna kuharica, zamišljam kreativne recepte koji spajaju estetiku i sladost.

Stuart: kreativni jelovnici za degustaciju

Ja sam kuhar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.

Meni Inspiration du Moment by Cheffe Ecem

Svako jelo odražava moje iskustvo u prestižnim kuhinjama.

Autentični doživljaj japanske hrane na području Pariza

Kao privatni kuhar, kuham porodicu i tradicionalne japanske tanjire kao što se nalazi u izakaya's

Kreativni obroci od Carle

Predlažem kuhinju inspirisanu mojim radom u restoranima sa zvjezdicama.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva