Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Saint-Cloud

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Anaelle nudi vrhunsku hranu na biljnoj bazi

Povrće, okusi svijeta, organski, lokalni sezonski sastojci.

Sezonski meni: zimski potpis, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, autor knjige „Od porodičnog vrta do izuzetnih stolova“, koji je radio zajedno s Michelom Guérardom. Sezonske kulinarske kreacije prilagodljive vašem ukusu i alergijama.

Kreativni sto u društvu Stanislasa

Radio sam širom svijeta, a nedavno i u La Table de Cybèleu.

Privatni kuhar Yohan Dzierzbicki / isda

Moj cilj je ponuditi svakom gostu nezaboravno iskustvo predstavljajući jela pripremljena od najboljih sezonskih sastojaka.

Kreativni meniji Faustine

Kao kućna kuharica, zamišljam kreativne recepte koji spajaju estetiku i sladost.

Slatki trenuci kuharice Fanny

Pripremam ukusne domaće deserte i stvaram ugodnu i prijateljsku atmosferu za nezaboravan slatki trenutak.

Kreativni obroci od Carle

Predlažem kuhinju inspirisanu mojim radom u restoranima sa zvjezdicama.

Privatni kuhar Andrea

Italijanska kuhinja, tradicija, kreativnost, prilagođena jela, senzorno iskustvo.

Filip: meniji kuhara iz vašeg frižidera

Kao kuhar restorana s Michelinovom zvjezdicom od 2009. godine, kreiram recepte za sublimiranje svakodnevnog života.

AlkimiaChef, domaćin je Giovanni

Specijaliziran za italijansku kuhinju, stvaram doživljaje od ugodnih kućnih večera do elegantnih događaja, spajajući tradiciju, ukus i pravi okus Italije.

Sunčana jela Federice

Kuhala sam za pariške umjetničke galerije i stilistkinju Nadège Vanhee-Cybulski.

Gastronomsko otkriće s kuharom Kirillom

Strastven sam u svom poslu u kuhinji, radiću više od 12 godina kao kuvar, a sada kao šef kuhinje, potpuno sam posvećen svom poslu

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva