Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: London

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Barry je pripremio rafinirano meso i morske plodove

Svoje vještine sam usavršio s kulinarskim velikanima kao što su Jamie Oliver, Rick Stein i Paul Ainsworth.

Filip: azijsko-francuska fuzija

Francusko-japanska gurmanska fuzija s umamijem, ravnotežom, preciznošću i iznenađenjem.

Michele: karipsko-azijska fuzija

Oduševljeni ste stvaranjem autentičnih, jedinstvenih okusa koji spajaju Karibe i Azije.

Odvažna globalna fuzijska večera od strane Geralda

Uklapam bliskoistočne i evropske okuse u nezaboravna jela.

Luigi uz mediteranske večere

Studirala sam naturopatsko kuhanje na King's Collegeu u Londonu i takmičila se na Cuochi d'Italia.

Prefinjena kuhinja u hotelskom stilu s Jonathanom

„Kombinujem raznolikost i preciznost u svakom jelu, stvarajući nezaboravne doživljaje objedovanja koji oduševljavaju čula i ostavljaju trajne utiske.”

Britanska večera s Karlom

Bivši slastičar Mayfair, trenutno radi u domaćinstvima UHNW-a kako bi stvorio prilagođene usluge objedovanja

Globalni okusi i roštilj od strane Seana

Donosim obroke kvaliteta restorana na vaš Airbnb, od roštilja na drva do profinjenog japanskog.

Ukusna hrana za vaše tijelo, um i dušu

Plantforward, zdrava i ukusna hrana, koja prihvata održivost i sezonalnost.

Globalni okusi i roštilj od strane Seana

Moji eklektični meniji su inspirisani kantonskim jelima, dimljenim mesom i japanskom kuhinjom.

Italijanski jelovnici Giovannija

Kuhala sam u najboljim italijanskim restoranima, uključujući Al Ducu u centru Londona.

Sebastianovi klasični italijanski jelovnici

Izrađujem autentična italijanska jela od visokokvalitetnih i sezonskih sastojaka.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva